“DOBILA SAM SINA KOJI MI JE UNIŠTIO ŽIVOT“: Majka ZGROZILA javnost, žene će poludeti zbog njenih reči!
Porodica, Foto: printscreen

SKANDAL

“DOBILA SAM SINA KOJI MI JE UNIŠTIO ŽIVOT“: Majka ZGROZILA javnost, žene će poludeti zbog njenih reči!

Ona se požalila na kakve probleme nailazi u braku i svakodnevnom životu od kada se porodila

Objavljeno:

Gotovo svaki roditelj često i preko mere hvali svoje dete. Ipak, jedna mama je na brutalan i kontroverzan način podelila svoje iskustvo o roditeljstvu.

Naime, ogorčena, anonimna žena je istakla da joj je sin do te mere okupirao život, da joj je čak i uništio brak sa njegovim ocem. Ona je svoju ispovest podelila na Reditu, a ljudi su bili poprilično šokirani.

– Pitam se samo da li se neko oseća kao da više nema svoj život kada ima dete – počela je. Skoro 24 časa dnevno sam prepuštena svom detetu na milost i nemilost, a čak mi je i karijeru uništio. S druge strane, moj muž ne može da se odrekne karijere, ali ipak čini sve da nam pomogne kada je kod kuće – napisala je ona i dodala:

– Nas zapravo više ništa ne povezuje osim deteta i roditeljstva. On se slično oseća, kao da naše dete sve diktira. Obrok, razgovor, ma ni jedan trenutak ne može postojati bez našeg deteta koje vrišti, kuka, gura nam igračku u lice, puzi po nama itd – napisala je i dalje se požalila:

– Jedva da više i pričamo, osim ako se ne radi o njemu, zbog toga koliko je zahtevan.

– On se uopšte ne igra samostalno i potrebna mu je stalna zabava…Šta znam. Izabrala sam da imam dete … ne radi se više o meni, ali vidim da više nemam osećaj identiteta ili sebe, jer se potpuno predajem svom detetu. Ne mogu da ostanem budna noću i da dam sebi vremena, jer me sin nekako uvek čuje i još uvek se budi pet puta noću i vrišti – rekla je ona i završila svoj post priznanjem da zna da takvo ponašanje nije normalno, ali nažalost, nema pojma šta drugo da radi.

Ova mama, ipak, nije jedina koja se tako oseća u vezi svog sina i majčinstva, jer su druge majke priznale da su preterale.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.