NAJURILI JE IZ AVIONA ZBOG NEPRIKLADNE ODEĆE: Odmah je OKAČILA SNIMAK, samo procenite KO JE OVDE LUD! (VIDEO)
Žena, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/FATTROPHYWIFE

AUU

NAJURILI JE IZ AVIONA ZBOG NEPRIKLADNE ODEĆE: Odmah je OKAČILA SNIMAK, samo procenite KO JE OVDE LUD! (VIDEO)

Naime, jedna putnica je na TikToku objavila video u kojem se čuje razgovor sa policijom, nakon što je morala da napusti avion

Objavljeno: 19:42h

Svedoci smo da ima različitih ljudi, pa smo tako videli devojku koja je aerodromom šetala u bikiniju, drugu koja je na let došla u topiću i šortsu pa su je izbacili iz aviona, ali slučaj ove žene je nešto drugačiji.

Naime, jedna putnica je na TikToku objavila video u kojem se čuje razgovor sa policijom, nakon što je morala da napusti avion.

"Uznemiravali su me zbog odeće, morala sam da obučem majicu preko", kaže ona na snimku, a na pitanje policajca da li je u nekom trenutku bila bez majice, odgovora: "Da, nosila sam ovo, sportski brushalter, zatim su mi rekli da obučem majicu. Uradila sam to, a onda su mi opet prišli, rekavši mi da ne mogu to da nosim jer mi se vidi stomak i to je neprimereno".

Žena tvrdi da su joj stjuardese prilazile tri puta u avionu i da u se uporno žalile na njenu majicu, da bi je zatim izbacili iz aviona.

Na snimku se čuje policajac koji joj kaže da samo žele da čuju njenu stranu priče, a zatim dodaje i "postoje pravila oblačenja koja moraju da se poštuju".

@fattrophywife

@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##bbws ##fyp

♬ original sound - Trophy

Međutim, žena dodaje da je pročitala pravila oblačenja aviokompanije.

"Pročitala sam to, rekli su mi da pogledam, pogledala sam i ispoštovala sam dreskod", dodaje. "Uznemiravali su me, a sada me zadržavate. Došli ste i izvukli me iz aviona pred mojim detetom".

U videu koji je kasnije objavila, pokazala je odeću koju nosi u avionu, a za koju su rekli da je neprimerena, otkrila je da je uspela na kraju da se ukrca u avion i da se niko nije žalio na njenu odeću.

Mnogi su je u komentarima branili, verujući da su stjuardese samo želele da je uvrede i omalovaže.

"Ovo je smešno, obučena je sasvim OK", "Sramota je jer sam viđala devojke različitih veličina koje nose bukvalno isto to".

Bonus video:

00:10

TELO KAO AVION! Dušica Jakovljević zavodila KAMERU, iz kupaćeg izvirila SKRIVENA tetovaža: Voditeljka pokazala kako UŽIVA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.