ZANOSNA PROFESORKA BATALILA VERONAUKU I POČELA DA POZIRA: Za bivše učenike ima samo jednu poruku! (FOTO)
Profesorka Monika, Foto: Printscreen

IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST

ZANOSNA PROFESORKA BATALILA VERONAUKU I POČELA DA POZIRA: Za bivše učenike ima samo jednu poruku! (FOTO)

Iako ju je posao ispunjavao, dobijala je ogroman broj saveta da bi svoju lepotu i zgodno telo mogla da unovči na druge načine

Objavljeno: 17:06h

Šveđanka Monika Hult nekada je bila profesorka veronauke, ali je u jednom trenutku videla da od toga neće mnogo profitirati u životu.

Iako ju je posao ispunjavao, dobijala je ogroman broj saveta da bi svoju lepotu i zgodno telo mogla da unovči na druge načine.

U međuvremenu su se pojavile i neke društvene mreže i stranice na internetu, na kojima su mnoge dame uspele da se proslave ili dođu do zarade koja bi im omogućila lagodniji i lepši život.

Profesorka Monika je na kraju prelomila i dala otkaz u školi. Učenicima je poručila da nastave da se obrazuju, a ona se otisnula put SAD i tamo je počela da pozira. Sada zarađuje lep novac i živi kako je oduvek želela.

Ono što ju je najviše iznenadilo, bile su poruke bivših učenika na Instagramu.

– Prvo mi je bilo malo čudno. Imaju 18 godina, mogu da rade šta žele. Bila sam jako iznenađena kada su mi pisali. Pisalo mi je nekoliko bivših učenika i kolega. Jedan bivši kolega mi je rekao da mu se sviđa moj izgled i sadržaj koji radim, a drugi mi je priznao da sam mu se sviđala kada smo radili zajedno. To je bilo slatko – kaže Monika dodajući da se nada kako su ti učenici koji su joj pisali nastavili sa dobrim obrazovanjem.

– Razumem ih, mnogima se dopadam. Uostalom, često se u svojim snimcima odevam poput profesorke. Zabavno mi je što me ti učenici gledaju. Stoga, nastavite da me gledate – kaže Monika.

Monika je jako zgodna, a zahvaljujući svom izgledu, stalno je privlačila pažnju muškaraca, i kolega i učenika, dok je radila u školi.

– Uvek sam privlačila pažnju svojih muških kolega. Nudili su mi pomoć za razne projekte. Isto je i s decom, mislim da su, jer sam bila mlada, smatrali da sam bliže njihovu nivou. U Švedskoj nije dopušteno da deca ostaju u školi posle nastave, ali uvek bi me pitali da ostanu kako bi mi pomogli. I njihovi očevi su mi često nudili pomoć – ističe Monika.

Kada je napunila 30 godina, odselila se u Arizonu u SAD gde živi sa svojim suprugom Džonom. Govoreći o poslu kojim se sada bavi, kaže da tamo ima više slobode i vremena da se brine o sebi.

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.