JA SAM STRIPTIZETA, SKIDAM SE I IGRAM OKO ŠIPKE ZA PARE: Ovako je devojka saopštila roditeljima čime se BAVI! VIDEO
Striptizeta, Foto: Profimedia

BEZ BLAMA

JA SAM STRIPTIZETA, SKIDAM SE I IGRAM OKO ŠIPKE ZA PARE: Ovako je devojka saopštila roditeljima čime se BAVI! VIDEO

Leks je napravila PowerPoint prezentaciju, sa slikama i najčešće postavljanim pitanjima, da bi mami i tati saopštila da je - striptizeta

Objavljeno:

Video koji ima već četiri miliona pregleda pokazuje trenutak kada je jedna devojka saopštila mami i tati da je striptizeta!

"Mama, tata, imam nešto da vam kažem. U pitanju je tajna, i ne želim da se brinete ili uznemirite. Ova tajna odnosi se na moj život, ne utiče negativno ni na koga, i želim da je podelim s vama jer želim da ljudi koje volim i najviše im verujem znaju šta se dešava u mom životu", kaže ona na početku.

"Moja tajna me čini talentovanom, kul i moćnom. Ne čini me trudnom niti me dovodi u opasnost", našalila se ona.

Leks je napravila PowerPoint prezentaciju, sa slikama i najčešće postavljanim pitanjima, da bi mami i tati saopštila da je - striptizeta.

"Ja sam striptizeta, đuskam oko šipke u striptiz klubu, i obožavam to", rekla je ona.

Roditelji su se smejali u neverici, a Leks je dalje obradila teme koje ih verovatno najviše zanimaju - zašto je uopšte ušla u posao koji spada u seks industriju, na koji način se štiti i da li je uz pomoć tog tajnog posla uspela sebi da priušti sumnjivo skupe stvari.

"Zarađujem odlično, plaćam porez, samo igram i ćaskam s klijentima i nemam nikakav drugi kontakt s njima", rekla je ona.

Reakcija roditelja je puna podrške i ljubavi, pogledajte!

@mildwestsami

@lex1898 is WILD? Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” ??? ##hotgirlshit ##getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.