ODSEKAO POLNI ORGAN TOKOM POLICIJSKE POTERE I BACIO GA KROZ PROZOR: Razlog za to je još ŠOKANTNIJI!
Policija, Foto: AP

NEVERICA

ODSEKAO POLNI ORGAN TOKOM POLICIJSKE POTERE I BACIO GA KROZ PROZOR: Razlog za to je još ŠOKANTNIJI!

Prvobitno nije želeo da stane, a onda je izašao sav krvav

Objavljeno: 10:14h

U bizarnom incidentu u SAD, muškarac Tajson Gilbert (39) samom sebi je odsekao p*nis i bacio ga kroz prozor dok ga je jurila policija u Tenesiju.

Kada je uhapšen i hospitalizovan, rekao je policiji da je morao sebi da odseče simbol muškosti “jer su mu to govorili glasovi sa radija” i da je to morao da učini kako bi “sapsao svet”, prenosi Inquirer.net.

Ceo slučaj započeo je kada je policajac Bobi Džonson uočio nepropisno parkirano vozilo koje je delimično bilo na kolovozu.

Kada je prišao, Gilbert je uključio motor i počeo da beži.

– Kada sam stao iza njega i upalio svetlo, on je počeo da beži i odbio je da stane nakon što sam ga upozoravao više puta. U jednom trenutku stao skrenuo je na Old Liberti Roud i stao. Otvorio je vrata, bio je go i obliven krvlju. Zatim je zatvorio vrata i nastavio da vozi – rekao je Džonson.

On se prisetio da je uskoro dobio pojačanje i da je policija uspela da ga savlada.

Pošto je već bio na korak od iskrvarenja, odvezen je u bolnicu, a kada mu je ukazana pomoć, ispričao je šta mu se desilo.

Prema navodima policije, priznao je da je samom sebi odsekao p*nis jer su mu glasovi sa radija govorili da to učini kako bi “spasao svet”.

Nakon što je to učinio, prišao mu je policajac, a Gilbert je počeo da beži i za to vreme, kako je priznao, bacio je polni organ kroz prozor.

Tajson Gilbert je lice koje je već poznato policiji i privođen je više puta zbog drugih prekršaja u Kukvilu.

Za sada nije utvrđeno da li je bio pod dejstvima opijata u momentu kada je samog sebe povredio i počinio prekršaj bežanja od policije.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Inquirer.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.