POBESNELI PITBUL NAPAO VELIKOG KONJA U KOČIJI: Platio je VEOMA TEŠKU CENU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO

POBESNELI PITBUL NAPAO VELIKOG KONJA U KOČIJI: Platio je VEOMA TEŠKU CENU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Divljačka borba između dve životinje snimljena je kamerom u parku Cane Creek - prvog dana kada je park ponovo otvoren za jahanje ove godine

Objavljeno:

Vozač kočije u Severnoj Karolini teško je povređen nakon što je oslobođeni pitbul napao njegovog konja.

Divljačka borba između dve životinje snimljena je kamerom u parku Cane Creek - prvog dana kada je park ponovo otvoren za jahanje ove godine.

Uznemirujući video snimak, snimljen sa vrha kočije, prikazuje pitbula kako prilično nepametno pokušava da napadne konja, nekoliko puta njegove veličine, i skače mu u lice.

Konj je udario psa nekoliko puta, ali se on nekako stalno vraća po još. Vlasnik psa bezuspešno pokušava da smiri pitbula; usred haotičnih scena, čad se može videti i prodavac u parku koji ga beskorisno gađa lopaticom.

Užasnuta deca vrište u strahu dok konj pokušava da se povuče, još uvek spojen sa kočijom.Jedan od vozača ostaje izuzetno miran, stalno držeći uzde sve vreme, dok konj preti da će skočiti u svakoj sekundi. Može se čuti i roditelj dece, podjednako impresivan po svojoj smirenosti, koji govori detetu da ne skače sa kolica sve dok ne zna da je to bezbedno.

Iznova i iznova pas, sada obliven krvlju, nastavlja da napada konja, čak i stežići čeljusti oko njegove zadnje noge, dozvoljavajući konju da ga locira ispod trbuha i zada mu razarajući udarac od koga pas odleće unazad.

Konačno, dve osobe uspevaju da savladaju psa, prikovavši ga za zemlju.

Travis Medlin, čija je sestra Amanda bila jedan od vozača kočija, rekao je za "Fox 46" da je bila teško zgažena pokušavajući da prekine borbu, pretrpevši više rana na glavi koje su morale da se ušiju, i slomljeno stopalo koje će zahtevati operaciju.

"Bilo je loše", rekao je, "Mislim, bilo je užasno".

"Konje je zgazio moju sestru četiri puta tokom incidenta. I svaki put se vratila i nastavila da se bori sa psom kako bi zaštitila klijenta".

Njihov konj, kraljica Šarlot, je takođe teško ranjen u ničim izazvanom napadu, rekao je; zadobila je najmanje 15 rana od ugriza, uključujući i jedan na grlu kada je pas skočio i zakačio se za njega.

"Lice mu je bilo prilično iskrivljeno", dodao je on. "Osim što mu je pas prilično ranio usne".

Iako pravila parka nalažu da se svi psi moraju držati na povodcu ili stalno kontrolisati, nema zakon o povodcu.

Policija i uprava okruga Union istražuju incident.

Prema Travisu, pas je uspavan. Porodica razmatra pokretanje tužbe protiv vlasnika.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/toofab.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.