PLJUŠTE KRITIKE, ŽENA NA METI OSUDA: Poslala supruga po namirnice uz detaljan SPISAK - i kartu PRODAVNICE! (VIDEO)
Spisak i karta prodavnice, Foto: Printscreen/TikTok

NEVEROVATNO

PLJUŠTE KRITIKE, ŽENA NA METI OSUDA: Poslala supruga po namirnice uz detaljan SPISAK - i kartu PRODAVNICE! (VIDEO)

Njen video brzo je prikupio više od 8,5 miliona pregleda i 1,2 miliona lajkova

Objavljeno:

Jedna žena je ismejana na društvenim mrežama nakon što je svom suprugu napisala neverovatno detaljan spisak za kupovinu, zajedno sa slikama proizvoda i kartom dućana, kako bi osigurala da ništa ne zaboravi.

Na svom TikTok profilu, Melinda je objavila video u kojem je pokazala kako svom suprugu pravi spisak za kupovinu. Kako piše Daily Mail, uz popis namirnica, zalepila je fotografije svake namirnice i napisala potrebnu količinu, cenu i u kojem prolazu u trgovini se nalazi.

Uz to, napravila mu je i tlocrt lokalne trgovine i detaljno opisala gde može pronaći svaku namirnicu kako bi uštedela vreme.

Njen video brzo je prikupio više od 8,5 miliona pregleda i 1,2 miliona lajkova, a mnogi su ostali šokirani njenom metodom pa su otkrili kako nikada ne bi dopustili svom suprugu takav način ponašanja.

“Radije bih otišla sama u trgovinu”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Kada vidim ovakve videe, shvatim koliko je lestvica očekivanja nisko za sve muževe i očeve.”

Ipak, neki smatraju da je vizualni popis za kupovinu izvrsna ideja za uštedu vremena te da bi bio idealan za decu. “Ovo je za neke ljude zapravo genijalno. Mnogi se mogu lako smesti i zaboraviti”, napisao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica nadovezala: “Ovo je sjajna ideja da deci omogućite pomoć i veću nazavisnost u kupovini.”

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.