UZNEMIRUJUĆE! Umalo stradao dok je podizao novac sa banomata, LOPOV GA NAPAO SEKIROM! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

užas

UZNEMIRUJUĆE! Umalo stradao dok je podizao novac sa banomata, LOPOV GA NAPAO SEKIROM! (VIDEO)

Osumnjičeni za užasan napad u nedelju priveden je u utorak kasno uveče i odveden u bolnicu Belvju na procenu

Objavljeno:

Manijak koji je sekirom napao čoveka dok je ovaj podizao novac na bankomatu nalazi se u policijskom pritvoru u Njujorku, saopštila je policija.

Osumnjičeni za užasan napad u nedelju priveden je u utorak kasno uveče i odveden u bolnicu Belvju na procenu, rekli su izvori. Nisu odmah bile dostupne dodatne informacije o njemu, prenosi NY Post.

Migel Solorcano (50) još se oporavljao u bolnici Belvju.

Na snimku stravičnog napada u nedelju, napadač se vidi kako ležerno ulazi u prostoriju sa bankomatomima, držeći sekiru u desnoj ruci - a zatim odjednom nasrće na Solorcana, koji kao da nije ni primetio napadača sve dok ga nije napao.

Solorzano je bio ispred bankomata kada je napadač, koji je nosio crnu masku preko lica, u početku hodao iza njega - ali se onda iznenada okrenuo i zamahnuo sekirom prema Solorcanovoj nozi.

On, hvatajući se za ranac ispred sebe, hrabro pokušava da se odbrani, ali ga napadač gura i hvata, zamahujući mačetom prema glavi dok žrtva pokušava da se skloni, pokazuje video.

Nakon napada, osumnjičeni se ljutito približava svakom bankomatu i razbija ekrane sekirom, pre nego što baci oružje i ode, pokazuje video.

Solorzanu, bile su potrebne dve operacije nakon krvavog napada, rekao je njegov prijatelj Meni.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.