VODILA ŽESTOKU BORBU ZA RAZVOD SA MUŽEM: Onda joj je sinula PAKLENA ideja za osvetu!
Razvod, Foto: Profimedia

žestoko

VODILA ŽESTOKU BORBU ZA RAZVOD SA MUŽEM: Onda joj je sinula PAKLENA ideja za osvetu!

Ova aktivistkinja za zaštitu životinja kazala je da je želela da zaposli radnike na farmičiji bi zadatak bio da ubiju pomenutu ženu sa kojom joj se suprug zabavljao...

Objavljeno:

Dženifer Reba Emi (43) iz Kolorada osuđena je na višegodišnju kaznu zatvora nakon što je priznala da je pokušala da naruči ubistvo svoje suparnice, odnosno žene sa kojom ju je njen bivši muž dugo varao.

Ova aktivistkinja za zaštitu životinja kazala je da je želela da zaposli radnike na farmičiji bi zadatak bio da ubiju pomenutu ženu sa kojom joj se suprug zabavljao.

Njen pravni tim izgubio je u pokušaju da je poštedi 10-godišnje zatvorske kazne, pa je ona u ponedeljak osuđena na zatvor, prenosi Dejli star.

Emi je ranije bila optužena da je pokušala da zadavi svoje dete, da je nožem napala muža, kao i da je pretila da će se automobilom zabiti u prikolicu sa jednim od njihove dvoje dece.

Kako izveštava FOX News, ona je optužena za čak 16 krivičnih dela i 16 prekršaja u pet odvojenih slučaejva.

Bračni par već skoro 10 godina ne živi zajedno, a prošli su i kroz težak period tokom razvodne parnice.

Govoreći pred sudom, Emin branilac Kolin Bris istakao je da se njegova klijentkinja dugo borila sa bolestima zavisnosti.

– Prošlo je 17 meseci i 26 dana otkako je Dženifer zabranjeno da viđa svoju decu. Ne treba joj veća kazna od toga. Ona dolazi ovde moleći vas za pomoć. Potrebna joj je očajnički vaša pomoć, a izricanjem zatvorske presude neće dobiti ono što joj je preko potrebno – rekao je Bris, koji je potvrdio da se Dženifer izjasnila krivom po optužnici da je pokušala da unajmi radnike na farmi koji bi ubili partnerku njenog bivšeg muža.

Bonus video:

00:27

ŠUŠKALO SE DA SE ĐANI I SLAĐA RAZVODE NAKON 25 GODINA BRAKA! Folker se oglasio i otkrio pravu ISTINU: Sad mi je najlepše na svetu!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.