RAZMAŽENA STUDENTKINJA ZGROZILA HAOSOM U JEDNOM HOTELU: Zaposleni joj ZAČEPILI USTA ZA SVA VREMENA!
Plaža, Foto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

HAOS

RAZMAŽENA STUDENTKINJA ZGROZILA HAOSOM U JEDNOM HOTELU: Zaposleni joj ZAČEPILI USTA ZA SVA VREMENA!

Nakon što je po izlasku iz aviona dobila potvrdu da ima koronavirus, osoblje hotela ju je izolovalo u jednu sobu odakle je ne pušta napolje

Objavljeno:

Studentkinja Sofi Burdž (22) iz Velsa otkrila je po povišenoj temperaturi i kašlju da se na početku odmora na Majorci zarazila.

Nakon što je po izlasku iz aviona dobila potvrdu da ima koronavirus, osoblje hotela ju je izolovalo u jednu sobu odakle je ne pušta napolje.

Kako stepen njene zaraze nije takav da zahteva bolničko lečenje, Sofi je u nekoliko navrata pokušala da pobegne iz sobe i tako ugrozi ostale goste, ali i zaposlene.

Neki od gostiju sažalili su se na njeno plakanje i kukanje iz sobe, pa su joj preko hotelskih terasa doturali hranu i vodu, pošto je tvrdila da je u sobi drže “kao u zatvoru”.

– Želim da umrem. Lepše bih se osećala u pravom zatvoru nego ovde. Nije ih briga kako se osećam, niko mi ne daje vodu i hranu od zaposlenih. Tražila sam obrok iz MekDonaldsa, neće da čuju. Tražila sam sokove, hleb, bilo šta, ali da nema drugih gostiju, verovatno bih već umrla od gladi – napisala je Sofi na Instagramu.

Njeni vapaji proizveli su kontraefekat. Osoblje hotela na Majorci oglasilo se i u medijima tvrdeći da postupaju prema onome što je država Španija ustanovila da treba na godišnjem odmoru stranaca.

– Devojka preteruje. Veoma je razmažena i nije fer prema drugim gostima koje uznemirava vičući s terase. Niko je ne obilazi osim što joj donosimo hranu i vodu, jer nam je tako rečeno da postupamo – rekli su zaposleni iz hotela, prenosi Miror.

Bonus video:

01:43

VIŠE OD 15.000 PENZIONERA IDE NA BESPLATNU REHABILITACIJU: Omiljene destinacije Vrnjačka banja i Banja Koviljača i Sokobanja!

(Espreso / BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.