TRUDNICA ZANEMELA: Doktor na porođaj doveo 20 STUDENATA, usledio je HAOS!
Porođaj, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TRUDNICA ZANEMELA: Doktor na porođaj doveo 20 STUDENATA, usledio je HAOS!

Mislila je da se neko šali s njom

Objavljeno:

Porođaj je sam po sebi, jedan od najvećih stresova za svaku ženu. Naročito ako se u njemu osim doktora i eventualno partnera, nalazi još neko u prostoriji.

Džesika Enslou (50) imala je tu “čast” da na njenom porođaju bude puna sala, pošto je doktor, bez da ju je prethodno pitao za dozvolu, doveo 20 studenata u nju.

Dok je Džesika pokušavala da se opusti i “natera” bebu da prirodnim putem izađe na svetlost dana, krajičkom oka primetila je da se nešto dešava u drugom delu sobe.

– Doktor ne samo što me je iznervirao time što je dopustio studentima da me gledaju, već je doveo i neke ne baš psihički jake momke. Tri studenta su se u prva dva minuta onesvestila od prizora! Tako je doktor više morao da vodi računa o njima nego o meni. Gde to ima smisla – zapitala se Džesika na TikToku.

Iako ima čak sedmoro dece, Džesika naglašava da joj je taj prvi porođaj bio zbog svega toga najupečatljiviji.

– Kako zaboraviti odbor za doček koji sam imala tokom porođaja. Zato se uvek i danas šalim sa sinom koji je rođen još 1994. godine da je na svet došao kao zvezda. Okružen fanovima i znatiželjnim pogledima – istakla je Enslou.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.