KRISTINU NA VENČANJU ISMEJAO MATIČAR: Tokom cele ceremonije pravio istu grešku i nastao je opšti HAOS!
Venčanje, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

KRISTINU NA VENČANJU ISMEJAO MATIČAR: Tokom cele ceremonije pravio istu grešku i nastao je opšti HAOS!

Njoj se tokom najvažnijeg dana u životu desila jedna nimalo prijatna stvar

Objavljeno:

Napad panike, zla rodbina koja kvari veselje, nepristojni gosti samo su delić pakla koji može da vas snađe na venčanju. I ne, takav scenario nije samo za film. Dešava se stvarno.

Dokaz za to je ispovest jedne od nevesti sa portala Reddit, kojoj se najvažnijeg dana u životu desila jedna nimalo prijatna stvar. Ona je 2019. godine ispričala šta joj se dogodilo.

Naime, dan njenog venčanja sve je krenulo nizbrdo, ali ova mlada je rešila da ne dozvoli da je savladaju panika i bes, već je zauzela #samoopušteno stav i ništa nije moglo da joj pokvari najvažniji dan u životu.

Kako je sveštenik venčao mog muža sa drugom ženom

Moj muž i ja potičemo iz porodica u kojima se veoma poštuju običaji, pa smo želeli da se venčamo u crkvi. Obred je držao sveštenik iz našeg gradića, koji, ne samo da je krstio i mog muža i mene dok smo bili bebe, već je krstio i naše roditelje, a venčao i baku i deku mog izabranika.

Svidelo nam se to što je u pitanju porodični prijatelj. Međutim, ono na šta nismo računali jeste činjenica da je on veoma star i da je polako počeo da postaje zaboravan.

Od početka do kraja obreda venčanja obraćao mi se sa „Elizabeta“, a kad su kuma i moj izabranik pokušali diskretno da mu skrenu pažnju da se zovem Kristina, samo je odmahivao rukom.

Kako se ceremonija zahuktavala, „moje“ elizabetansko ime se sve češće ponavljalo. Zvanice su počele da se kikoću, isprva tiho, a onda sve glasnije. Na kraju se reči starog sveštenika nisu ni čule od salvi zaraznog smeha, u koji smo najzad prsnuli i moj suprug i ja.

Nikako nisam mogla da se naljutim na tog divnog dekicu i bila sam u fazonu #samoopušteno. Jedino što me muž i dan danas zadirkuje da se on nikad nije venčao sa mnom, već sa izvesnom Elizabetom, tako da naš brak pred bogom zapravo nije važeći.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.