DOBILA DELTA SOJ KORONE PA POKAZALA JEZIVI SIMPTOM NA USNAMA: Prvo su počele da se ljušte, OVO JE HOROR (VIDEO)
Tiktok AVERYANDERSON18, Foto: Tiktok

TIKTOKERKA

DOBILA DELTA SOJ KORONE PA POKAZALA JEZIVI SIMPTOM NA USNAMA: Prvo su počele da se ljušte, OVO JE HOROR (VIDEO)

Ejveri je dobila delta soj virusa i simptomi su joj se najviše ispoljili na usnama.

Objavljeno:

Šminkerka na TikToku pokazala neočekivani simptom korona virusa na usnama.

Šminkerka Ejveri Anderson ima četiri miliona pregleda na videu u kojem je pokazala šta joj je korona "napravila" na usnama!

Ejveri je dobila delta soj virusa i simptomi su joj se najviše ispoljili na usnama. Najpre su promenile boju i počele da se ljušte, a onda skoro pa pocrnele!

"Kada sam dobila delta soj, usne su mi se kompletno osušile i počele da se ljušte. Otišla sam kod lekara i dobila pogrešnu dijagnozu bakterijske infekcije, i lekove koji su mi samo pogoršali stanje. Završila sam u Hitnoj pomoći i tu su ispravno utvrdili da imam gljivičnu infekciju. Kovid mi se pojavio kao simptom na usnama, jer su tu bile pukotine. Budite pažljivi, ovo je stvarno odvratno", rekla je ona.

Simptomi korona virusa su sve raznovrsniji, postoje i oni koji se pojave na neočekivanim mestima, kao što su usne ili usna duplja, u zavisnosti od toga koje tkivo virus napadne.

"U komentarima me sada pitaju da li sam ljubila roštilj, ljudi, ovo stvarno nije smešno", rekla je Ejveri koja vidno otežano priča zbog ljuštenja kože sa usana. Ejveri je u drugom videu objasnila da inače ima probleme sa kožom, i da redovno posećuje dermatologa. Zbog poremećaja koji ima, koža usana joj je često suva i ispucala.

00:56

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KAKO JE ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica PETI dan u zavojima: Samo sam sela na POD, sve mi je bilo belo!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.