MAJKA OBJAVILA UZNEMIRUJUĆ SNIMAK ĆERKE: Mili u piće sipali DROGU, izgledala ZAPOSEDNUTO i ZALEĐENO! (FOTO/VIDEO)
Mili Taplin, Foto: Facebook/Claire Taplin

ŠOKANTNO!

MAJKA OBJAVILA UZNEMIRUJUĆ SNIMAK ĆERKE: Mili u piće sipali DROGU, izgledala ZAPOSEDNUTO i ZALEĐENO! (FOTO/VIDEO)

Nekoliko minuta nakon što je probala piće koje joj je ponudio nepoznati muškarac, počela je da se oseća loše - ubrzo nije mogla da hoda niti govori

Objavljeno:

Majka iz Velike Britanije objavila je uznemirujući snimak ćerke na kojem izgleda "zaposednuto" i "zaleđeno", nakon što joj je navodno u piće stavljena droga dok je bila u noćnom klubu.

Mili Taplin iz Eseksa je navodno u takvom stanju bila oko četiri sata - nije mogla da hoda ili govori. Počela je da se oseća loše nakon prvog izlaska u klub otkako je napunila 18 godina.

Njena majka Kler je rekla kako joj je muškarac ponudio piće (vodka i limunada), rekavši joj da "proba ovo", a ubrzo nakon toga odvedena je u bolnicu.

- Doktori sumnjaju da su joj u piće stavljene dve vrste droge - jedna da je parališe, a druga da je obeznani - rekla je Kler, prenosi Mirror.

Majka je podelila užasavajući snimak ćerke iz bolnice, na kojem su joj oči širom otvorene, vilica zgrčena, a prsti ukočeni kao kandže, kao upozorenje koje će pomoći da se žene zaštite od predatora.

- Koliko god bilo uznemirujuće, ako to spasi jednu devojčicu, samo jednu, onda vredi da se podeli. Ništa ne može da vas pripremi na ovo, izgledalo je kao da je zaposednuta - rekla je majka.

Kler je dodala kako je potpuno zanemela, pitajući se šta su joj dali.

- Nikada nisam videla ništa slično u životu. Bila je potpuno zamrznuta, ruke su joj bile kao kandže - dodala je majka.

Prema rečima majke, piće koje joj je ponudio nepoznati muškarac je jedino koje nije sama kupila u noći izlaska, počela je da se oseća loše pet do 10 minuta kasnije.

- Uzela sam nekoliko gutljaja i otišla u deo za pušače. Vratila sam se i počela da se osećam kao da sam previše popila, a onda mi je postalo loše - ispričala je Mili.

Ubrzo nije mogla da hoda niti govori, i izgubila je kontrolu nad rukama i nogama.

Milini prijatelji pozvali su njenu stariju sestru Sadi (28) i zajedno su je uneli u auto i odveli u bolnicu u nedelju rano ujutru.

Nakon što je oko četiri sata provela u takvom stanju, Mili je istog dana puštena iz bolnice.

Uspela je da se oporavi, a incident je prijavljen policiji.

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.