ESMA MUKU MUČI SA OGROMNIM GRUDIMA, MUŠKARCI JE NE OSTAVLJAJU: Jednu dojku sam nedavno opekla na roštilj... (FOTO)
Grudi, Foto: NSTAGRAM/SCREENSHOT/LILICLEMSON

muke!

ESMA MUKU MUČI SA OGROMNIM GRUDIMA, MUŠKARCI JE NE OSTAVLJAJU: Jednu dojku sam nedavno opekla na roštilj... (FOTO)

Esmu toliko uče velike grudi da je pokrenula akciju prikupljanja novca kako bi ih smanjila...

Objavljeno:

"Ovolike grudi ne bih poželela ni najgorem neprijatelju" – tako kaže devojka po imenu Esma Klemson, koja već godinama muku muči sa prevelikim dojkama.

Ova 20-godišnjakinja kaže da su joj grudi toliko velike da je jednu nedavno slučajno opekla na roštilj, a još uvek ima i traume iz škole, gde su je uvek zvali "velike si*e".

Kaže da je i dan danas na meti užasnih komentara na ulici, te ističe da ne prođe ni dan da ne razmišlja o smanjenju poprsja.

"To bi mi promenilo život. Svoje grudi ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Mislim da ljudi ne shvataju koliko ozbiljno to utiče na život. To nije dar. Moje grudi nisu čvrste, vise, svuda po njima imam strije, nisu privlačne i nije ih lepo gledati".

Težina grudi Esmi je stvorila i različite probleme, poput bola u leđima, ali najgore iskustvo joj je bilo kada je dojku opekla na roštilj.

"Roštilj je i dalje bio topao, a ja sam se previše nagla odozgo čisteći zadnju stranu, tako da sam izgorela jednu stranu dojke".

Esma ističe da ima i problem sa aknama na grudima, a razlog tome je opet veličina dojki.

"Zbog toga što imam dosta kože na tom području, sakuplja se znoj i javljaju se akne. Zbog toga izgledaju još ružnije i ja se osećam ružno".

Pored fizičkih problema, prevelike grudi su na Esmu i psihički uticale jer su bile ogromne već kada je imala 13, 14 godina i zbog toga je svuda bila u centru neželjene pažnje.

Ova devojka kaže je nedavno, samo u toku jednog dana, sedam puta bila na meti neželjenih komentara na ulici, dok je šetala sa prijateljima, potpuno pokrivenih grudi.

Uprkos svim mukama koje ima, zdravstveno osiguranje je odbilo da joj plati operaciju smanjenja grudi, a sve zbog visokog indeksa telesne mase. Zbog toga je ona pokrenula GoFundMe kampanju prikupljanja novca, kako bi privatno otišla na smanjenje poprsja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.