EMA 3 GODINE ŽIVI SA DVE ĆERKICE U KONSTANTNOM STRAHU: Manijak joj uništava život, odlučila se na RIGOROZAN potez!
Ema Stoun, Foto: Printcreen

JEZIVO

EMA 3 GODINE ŽIVI SA DVE ĆERKICE U KONSTANTNOM STRAHU: Manijak joj uništava život, odlučila se na RIGOROZAN potez!

Više puta snimljen kako joj uništava imovinu, ali policija je uvek imala isti odgovor

Objavljeno:

Britanka Ema Stoun već tri godine živi sa dvema ćerkicama u konstantnom strahu od manijaka.

Sve je počelo krajem juna 2018. godine kada joj je progonitelj prvi put razbio prozore na automobilu. Mislila je da se nekom možda zbog parkiranja zamerila, pa je otišla kod majstora i ispraznila novčanik kako bi sanirala štetu. Međutim, to je bio samo početak njenih muka.

Manijak je nekoliko meseci kasnije prvo bacio izmet na vrata njene kuće, da bi dan kasnije isto učinio i sa ciglom koja joj je polomila prozor. Tada je obavestila policiju o slučaju i instalirala je kameru pred kućom.

– Nisam znala kako se zovem od straha šta će mi sledeće napraviti. Nisam mogla da od policije dobijem nekoga ko bi mi dežurao pred kućom, pa sam ja malo-malo pa stajala pored prozora. Devojčice su bile prestravljene. Da smo imale gde da odemo na neko vreme, otišle bismo. Sva sreća, pa je posle instaliranja kamere istraga uspela da se pomakne sa početne tačke – rekla je Ema za britanske portale.

Sedam meseci otkako joj je razbio prozore, manijak je konačno uhvaćen u kadru. Doduše, Emi to saznanje nije mnogo pomoglo.

– Čula sam usred noći da neko pokušava da mi obije auto. Istrčala sam, a on je pobegao. Informacija da je snimljen kao i da ja zaista ne znam ko je taj mladić nije mi puno pomogla. Štaviše, od tada se osećam još gore. Kome sam se toliko zamerila? Ko je taj čovek, šta hoće od mene? Nadala sam se da ću bar otkriti da poznajem tog manijaka, ali ne. Pojma nemam ko je – rekla je Ema.

Manijak je jednom ostavio i nož u gumi od automobila, ali policija nije utvrdila pomoću otisaka prstiju ko je jer je imao rukavice. Na saslušanju su je za ove tri godine više puta propitivali s kojim je muškarcima bila u vezi. Privodili su i njenog bivšeg muža zbog sumnje da joj se sveti, iako je s njim u dobrim odnosima.

– Svašta mi je padalo na pamet. Da je neko unajmio tog čoveka da me celog života maltretira. Da su neki muškarci iz moje prošlosti ljuti i da ne mogu da me prebole. Zaista ne znam o čemu se radi. Poslednje što sam odlučila je da moram da promenim posao i odselim se. Deca i ja više ne možemo da trpimo ovo. Taman kad se opustimo i nastavimo sa životom, taj progonitelj mi se vrati – kaže očajna Britanka.

Koliko je u lošoj situaciji dovoljno govori i podatak da Ema poslednjih šest meseci parkira automobil dva kilometra od kuće, pa potom pešači.

– Instalirala sam još jednu kameru. Tražila sam od policije da postave kameru negde na banderi u okolini moje kuće, ali su me odbili. Ne mogu ni da prihvatim kao normalnu činjenicu da posle tri godine nisu otkrili još ko je u pitanju. To me je ubijalo. Sada, kada sam rešila da se odselim, nadam se boljem životu. Tri godine me je proganjao, neće moći više, ko god da je – naglašava Ema.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.