TAJNI ŽIVOT SUPRUGE BOGATOG NEUROHIRURGA: "Radila je kao ELITNA PROSTITUTKA,zarađivala je čitavo BOGATSTVO" (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

TAJNI ŽIVOT SUPRUGE BOGATOG NEUROHIRURGA: "Radila je kao ELITNA PROSTITUTKA,zarađivala je čitavo BOGATSTVO" (VIDEO)

Neurohirurg sa Menhetna podneo je zahtev za razvog od bivše američke misice nakon što je saznao, prema sudskim dokumentima, da se bavila prostitucijom

Objavljeno:

Dr. Kim je prvi put postao svestan dvostrukog života svoje supruge u decembru 2020. godine kada je slučajno otkrio eksplicitne poruke ...

Neurohirurg sa Menhetna podneo je zahtev za razvod od bivše američke misice nakon što je saznao, prema sudskim dokumentima, da se bavila prostitucijom.

Dr. Han Jo Kim optužio je svoju suprugu Reginu Turner da je radila kao veoma tražena dama u pratnji pre nego što su se venčali 2015. godine, ali i posle venčanja, prenosi Nev Iork Daili Nevs.

Turner je od svojih klijenata u ovom poslu primila gotovo 700.000 američkih dolara u gotovini.

Ovaj hirurg sa 3,2 miliona dolara rekao je da je prvi put postao svestan dvostrukog života svoje supruge u decembru 2020. godine kada je slučajno otkrio eksplicitne poruke koje opisuju seksualni susret između nje i drugog muškarca.

Dokumenti otkrivaju da je Turner, koja je osvojila titulu Miss Connecticut 2011. godine, imala bogate klijente, uključujući agenta za prodaju nekretnina u Nev Jerseiu, kao i nagrađivanog dizajnera svetla.

Dr. Kim se nikada ne bi oženio s njom da je znao za njene laži i obmane - ističe se u sudskim dokumentima koji uključuju i finansijske transakcije između Turnera i njenih klijenata.

Tvrdila je da je pune tri godine studirala nauku na Univerzitetu u Connecticutu, a zatim odustala zbog izbora za lepotu. Ali ispostavilo se da Turner nikada nije ni diplomirala.

Dr. Kim je izjavio da se njegova supruga pretvarala da je na sastanku sa prijateljima, a za to vreme je radila kao pratnja. Kao izgovor je takođe navela česta višednevna putovanja u Kinu vezana za aplikaciju za odeću koju je razvijala.

Na njenom bankovnom računu u periodu od 2015. do 2021. godine pojavilo se 675 hiljada dolara. Za jednu transakciju dobila bi 2.000 dolara na račun od vlasnika agencije za promet nekretnina, koji nije imenovan, a od njega je dobila ukupno 185.000 dolara.

Dizajner joj je zauzvrat platio 116.000 dolara tokom šest godina, uključujući pojedinačne isplate od čak 10.000 dolara.

Turner je, pak, tvrdila da nije imala prihoda i da je finansijski u potpunosti zavisila od svog supruga.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.