NA KVIZU OTKRIO DA GA KRISTINA VARA 3 GODINE SA BRATOM: Priredio im noć za PAMĆENJE, a ovako ih je RASKRINKAO!
Par, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

NA KVIZU OTKRIO DA GA KRISTINA VARA 3 GODINE SA BRATOM: Priredio im noć za PAMĆENJE, a ovako ih je RASKRINKAO!

Ni na kraj pameti mu nije bilo da mu se nešto dešava iza leđa

Objavljeno:

Kada je Deril Meloj (33) iz Kanzasa krenuo na lokalni kviz sa suprugom Kristinom (31) nije ni pomišljao da će te večeri otkriti nešto što će mu zauvek promeniti život.

Deril je bio pet godina u braku sa Kristinom, s kojom je dobio i četvorogodišnju ćerku. Oduvek su se lepo slagali, a umesto prijatelja, u najboljim odnosima bili su sa njegovim bratom Džonom i suprugom Beki, prenosi kmbc.com iz Kanzasa.

Ko zna šta bi bilo da te neverovatne večeri svo četvoro nisu otišli na kviz u obližnji kafić, što su nekoliko puta praktikovali u prošlosti, pre epidemije koronavirusa.

Beki je pre početka kviza morala da ode kući, pa su Deril, Kristina i Džon ostali da učestvuju bez nje. Nakon što su dobro prošli protiv preostale tri ekipe sa poznavanjem muzike i filma, došao je red i na muško-ženske odnose.

Deril je na svoja pitanja o tome šta supruga voli da obavlja, a šta ne u kući odgovorio tačno, ali je Kristina zabrljala. Došao je red na Džona, čija lepša polovina nije bila tu, pa je Kristina morala da “pogađa” neke odgovore oko muževljevog brata.

Dva pitanja su je raskrinkala. Kad su je pitali šta Džon, s kojim nikad zvanično Kristina nije provela jutro, voli da radi kad se probudi, ona je kao iz topa odgovorila:

– Napravi kafu, sluša vesti i tostira hleb – odgovorila je tačno Kristina.

Derilu je to bilo čudno, ali je pomislio da je Beki možda pričala Kristini o navikama svog muža. Međutim, drugo pitanje ga je trglo kao ništa pre toga.

– Koja su Džonova dva omiljena skrivena mesta u okruženju za beg od civilizacije i “punjenje baterija?” – upitao ju je voditelj kviza.

Kristina nije ni pogledala svog Derila niti ga je konsultovala oko odgovora.

– Koliba kod vodopada u Geriju i stari mlin na napuštenom putu – rekla je Kristina.

Kako su oba odgovora koja je pre toga Džon o sebi dao voditelju, pošto su takva pravila kviza, bila tačna, njih troje su pobedili i osvojili su besplatna pića do kraja meseca u kafiću.

Deril nije znao za te dve lokacije niti mu je Džon ikada pričao o tome. Za kolibu tek nije znao ni da je ima, piše KMBC.

Kako je Kristina sve to znala?

Sutradan je Deril zvao Beki i našli su se u gradu. Pitao ju je zna li ona kako Kristina ima te informacije o Džonu, a ona je odgovorila odrično. Potom su došli do mogućeg zaključka da se između Džona i Kristine dešava nešto što oni ne znaju.

Klupko se narednih dana odmotalo, pošto je Beki od Džona iščupala sve odgovore i shvatila je da su i ona i Deril prevareni. Tačnije varani su u kontinuitetu poslednje tri godine.

Deril je rešio da se supruzi pre razvoda osveti, bilo da Beki učestvuje u tome ili ne. Predložio joj je da spavaju i tako uzvrate supružnicima, što je Beki posle nekoliko dana ubeđivanja na kraju prihvatila.

Ne samo što su se snimali na početku odnosa kako bi imali dokaz brutalne osvete, već je Deril iz testamenta u potpunosti izbacio i Kristinu i Džona. Ta informacija, kada ih je oboje pozvao u kuću da im sve saopšti, više ih je pogodila nego prekid kontakta, odnosno braka, budući da je Deril bio jedna od imućnijih osoba u Vičiti.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.