ŽIVELI SU 5 MESECI ODVOJENO NAKON ROĐENJA BEBE: Onda je stigao ZAHTEV muža posle čega je ZANEMELA!
Majka, ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

strašno

ŽIVELI SU 5 MESECI ODVOJENO NAKON ROĐENJA BEBE: Onda je stigao ZAHTEV muža posle čega je ZANEMELA!

Mnogi su joj savetovali da se razvede

Objavljeno:

Slučaj jedne majke, koja je olakšala dušu na društvenim mrežama što se tiče ponašanja njenog supruga, mnoge je pogodio i većina korisnika je stala na njenu stranu.

Ona se suočava sa nepravednim zahtevom njenog muža sa kojim je živela odvojeno pet meseci nakon rođenja bebe, dok je on završavao medicinsku obuku.

Pre nego što je započeo sa novim poslom, suprug je dobio 10 dana odmora, a i njoj je ostalo još nedelju dana porodiljskog odsustva. To je bilo prvi put da joj je muž bio sa bebom i da je pristao da brine o njoj, dok je žena radila od kuće.

– Prvih šest dana je uživao, vodio računa samo o sebi, gledao filmove i igrao video igre. Zamolila sam ga da ne igra igrice kada je beba budna. Takođe sam ga molila da se nasmeši bebi dok se igra sa njom, a on to toliko mrzi da mi je rekao da samo želi da ode i da sebi nađe stan – istakla je zaprepašćena žena, prenosi portal Honey nine.

Objasnila je potom da njen suprug radi kao lekar, a da ona ima visoka primanja, ali da njenog muža to ne zanima, već je nagovara da napusti posao.

– Kaže da moja plata nije ni za šta, iako to nije tačno. Vrlo je visoka. Želi da dam otkaz i da se u potpunosti posvetim detetu ili će nasd oboje napustiti. Odvratno je da takva osoba zadobija poštovanje pacijenata – kazala je majka.

Ona je dodala da razume muškarce koji ne umeju da se zabavljaju sa bebom, ali kod njega je, navodi, problem to što uopšte nije zainteresovan, niti se trudi. Zatim se prisetila i neprijatne situacije kada joj je bio rođendan, a pritom je bila i trudna.

– Kada sam saznala da sam trudna bio mi je rođendan. Zamolila sam ga da skuva nešto jer nismo mogli nigde da izađemo zbog kovida, restorani su bili zatovreni. On mi je odbrusio da ne očekujem da me tretira kao kraljicu samo zato što sam trudna – istakla je žena.

Korisnici Redita zaprepašćeni su ponašanjem njenog supruga, a većina njih ju je posavetovalo da nađe dobrog advokata i pokrene parnicu za razvod braka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.