URADILA JE DNK TEST I SAZNALA DA JE DUGOGODIŠNJI DOKTOR NJEN OTAC: Istina o MAJCI ju je SATRLA!
Meri Presder (23) iz Nju Džersija Meri Presder (23) iz Nju Džersija Meri Presder (23) iz Nju Džersija, Foto: WKTV printscreen

uništena

URADILA JE DNK TEST I SAZNALA DA JE DUGOGODIŠNJI DOKTOR NJEN OTAC: Istina o MAJCI ju je SATRLA!

Nekoliko puta želela je da ih pita da li su oni zaista njeni majka i otac, ali svaki put bi odustajala od namere da ne bi kvarila porodični mir i sve ono što su joj pružili u životu

Objavljeno:

Od 12. godine života Meri Presder (23) iz Nju Džersija sumnjala je u iskrenost svojih roditelja. Niti je ličila na njih, niti je imala karakter na njih.

Nekoliko puta želela je da ih pita da li su oni zaista njeni majka i otac, ali svaki put bi odustajala od namere da ne bi kvarila porodični mir i sve ono što su joj pružili u životu.

Meri je znala da sa njenom porodicom nešto nije u redu, ali do skoro nije imala hrabrosti da se uhvati u koštac sa istinom. A da bi došla do nje, Meri je morala da malo istražuje.

Majka Edna i otac Dag bili su tu od prvog dana njenog života. Slike iz detinjstva to pokazuju. Međutim, na fotografijama je često bio i kućni doktor Bendžamin R. (47) iz Njujorka koji je čak i za praznike dolazio kod Presderovih. Povrh svega, Meri je bila najsličnija njemu. Slično su pričali, smejali se, imali gotovo iste poglede na život, piše WKTV.

Da nije možda on bio njen pravi otac?

Meri je u februaru, primivši vakcinu protiv koronavirusa krenula u misiju otkrivanja svog porekla. Došla je kod Bena u ordinaciju i kad mu je rekla u šta sumnja, on je prvi put u životu pocrveneo i zbunio se. Pitala ga je može li da s njim uradi DNK test, odnosno sve ono što bi potvrdilo njene sumnje.

Posle malo nećkanja, Ben je pristao. Prethodno ju je pitao da li ju je neko nagovorio na to ili je to njena ideja. Dva dana kasnije stigli su rezultati – on je bio Merin otac. Njen svet je bio uzdrman kao nikad pre toga. Ništa joj nije bilo jasno.

Narednih dana odmotavala je klupko istine dolazeći do još šokantnije istine – ni Edna Presder nije bila njena biološka majka! Svet koji je poznavala u trenutku joj se srušio.

– Osećala sam se tih dana kao da sam bila deo nekog filma, kao da ništa nije bilo stvarno – kaže Meri za WKTV.

Tada su joj roditelji kao i doktor Ben otkrili šta se dogodilo u prošlosti. Ben je krajem devedesetih godina bio problematičan mladić koji je ulazio u veze i izlazio iz njih brzinom svetlosti. Nikako nije uspevao ni medicinski fakultet da završi. Drogirao se. A onda je upoznao Leni, mladu devojku iz Kalifornije, pravu majku Meri Presder.

Edna i Dag Presder bili su najbolji prijatelji doktora Bena i čim je čuo da će postati otac, on se potpuno odsekao. Nije mogao ni dva normalna dana u životu da sastavi bez nekih problema, a kamoli da brine o detetu. Edna i Dag s druge strane nisu mogli da imaju decu, a voleli su Bena skoro kao jedno drugo.

Došli su na ideju koja je donela Meri lep i udoban život. Budući da Leni, tada 19-godišnjakinja sa jasnim ciljevima u životu, a to su provod i putovanja, nije želela da zadrži ćerku, Presderovi su je usvojili. Ben se takođe odrekao prirodnog starateljstva jer je znao da ako želi da bude u Merinom životu, mora da prvo pobedi sebe i svoje najgore navike.

Tako su Edna i Dag podizali Meri, dok je Ben radio malo u Njujorku, malo u Nju Džersiju, pokušavajući da po prvi put živi normalnim, ozbiljnim životom. Dok je ona učila da hoda, Ben se “očistio” od svega. Meri mu je dala tu želju za stabilnošću i on je 3-4 godine posle njenog rođenja uspeo da stane na noge. I postao je kućni doktor Presderovih. Do danas.

– Ben je puno, puno puta želeo da mi prizna pravu istinu. Rekao mi je da me je voleo više nego ikog drugog u životu ali znao je tada da mi ne bi bio dobar otac. Ne želim sada ništa da menjam, a i bilo bi sada kasno za to. Povredila bih Ednu i Daga. S druge strane, odrasla sam osoba koja ume da razmišlja i snalazi se. Osamostalila sam se, ali redovno posećujem i roditelje i pravog oca. Bilo je i večeri kad sam dolazila kod njega da prenoćim. Sjajno se svi slažemo. Probala sam da preko oca saznam nešto više o majci Leni, ali bez uspeha. Niko od njih nema predstavu gde bi ona mogla da bude i da li je uopšte živa – rekla je Meri za američke medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.