REPORTERKA SE MAZALA BLATOM PRE UŽIVO PRENOSA: Hvalila se da pomaže u čišćenju, a onda dobila OTKAZ! (VIDEO)
Reporterka, Foto: Printscreen/Twitter

strašno

REPORTERKA SE MAZALA BLATOM PRE UŽIVO PRENOSA: Hvalila se da pomaže u čišćenju, a onda dobila OTKAZ! (VIDEO)

TV kuća izvinila se zbog poteza svoje novinarke: 'Pristup naše reporterke u kontradikciji je s našim principima i standardima. Zbog toga smo dotičnoj novinarki dali otkaz čim smo čuli šta je učinila

Objavljeno:

Nemačka TV reporterka dobila je otkaz nakon što je snimljena kako se namerno prlja blatom pre izveštavanja iz grada pogođenog polavom, piše Daily Mail.

Suzana Olen (39) namazala se blatom kako bi prodala priču da je pomagala u naporima čišćenja u nemačkom gradu Bad Munstereifelu koji je teško nastradao u poplavama koje su u Nemačkoj odnele 128 života.

RTL.de objavio je članak naslova 'Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela'.

No slučajni prolaznik snimio je Suzanu Olen kako se pre javljanja uživo maže blatom i taj video objavio na društvenim mrežama.

TV kuća izvinila se zbog poteza svoje novinarke: 'Pristup naše reporterke u kontradikciji je s našim principima i standardima. Zbog toga smo dotičnoj novinarki dali otkaz čim smo čuli šta je učinila.'

Inkriminišući snimak prikazuje Olen u plavoj košulji, šeširu i čizmama, kako se saginje i uzim blato kojim onda maže svoju odeću kako bi izgledalo da je zaista pomagala u raščišćavanju nereda koji je napravila poplava.

Nakon što je tako 'isprljala' svoju odeću, novinarka blatom maže i lice.

Na snimku se čuje i kako se svedoci njenog čina smeju iza pozadine nakon čega se ona ponovno okreće prema svojm snimatelju.

Olen je radila na RTL-u od 2008. godine i vodila je emisije poput Dobro veče RTL, Dobro jutro Nemačka i Point 12, među ostalima.

Bonus video:

03:14

NEMA VIŠE PUNJENJA DŽAKOVA U ZAŠTITI OD POPLAVA: Čačak dobio mobilne brane (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.