DEDA 7 GODINA SILOVAO UNUKU (19): Majka skrivala od muža, al kad je saznao usledio je MASAKR!
Devojka, Foto: Profimedia

užasavajuĆE

DEDA 7 GODINA SILOVAO UNUKU (19): Majka skrivala od muža, al kad je saznao usledio je MASAKR!

Videvši u ocu jedinog saveznika u porodici i kući, Keja mu je priznala da ju je deda Darpan godinama fizički maltretirao i to uvek kada bi samo njih dvoje ostajali u kući. Radživ je slušao ćerkinu ispovest u neverici

Objavljeno:

Radživ Ištari (45) iz indijskog sela Mitres kraj grada Bopala uhapšen je zbog sumnje da je masakrirao svog tasta Darpana (63) posle saznanja da je on punih sedam godina silovao njegovu ćerku Keju (19).

Radživu se smračilo pred očima kada je jedne večeri video ćerku u sobi kako plače. Mislio je da se posvađala s majkom, Radživovom suprugom Amarom (37), pošto su godinama bile u zategnutim odnosima, ali ovog puta to nije bio slučaj.

Devojka se žalila na bolove u stomaku i Radživ ju je odveo lekaru. Posle detaljnih pregleda, rečeno mu je da postoji velika verovatnoća da mu je ćerka silovana. I to ne jednom. Radživ je morao da pronađe način kako da od Keje sazna šta se dogodilo, pa ju je izokola propitivao sve dok mu se nije potpuno otvorila.

Videvši u ocu jedinog saveznika u porodici i kući, Keja mu je priznala da ju je deda Darpan godinama fizički maltretirao i to uvek kada bi samo njih dvoje ostajali u kući. Radživ je slušao ćerkinu ispovest u neverici.

Prema rečima policajaca koji su ga priveli, otac nije bio toliko uznemiren. Naprotiv. Bio je svestan šta čini i samo je ponavljao da je pravda konačno zadovoljena.

– Najveći šok bio mu je kad mu je ćerka rekla da je majka sve znala skoro od početka. Takođe, rekla je Keji da ćuti o silovanjima kako se ne bi pročulo po selu u kojem su živeli da Darpan nije onakav kakvog ga poznaju svi – reči su policajaca iz Mitresa, prenosi timesnownews.com.

Radživ je došao kući svestan da nešto mora da uradi. Prvo je pitao suprugu Amaru zašto mu nikad nije rekla šta se Keji dešava, ali tu je naišao na “zid ćutanja”. Potom je smislio plan kako da ubije Darpana što se dogodilo narednog jutra. Radživ nije otišao na posao, požalivši se na bolove.

Kada je Amara otišla do pijace, uzeo je mačetu iz dvorišta i njom je masakrirao tasta. Keja nije bila tu, već kod drugarice. Potom je Radživ mirno sačekao da se otkrije šta je uradio i uhapšen je.

– Više puta nam je rekao da nikad nije sumnjao da se nešto dešava njemu iza leđa. Keja nije pokazivala da je loše, iako je primećivao da je sa majkom u nešto slabijim odnosima. To je pripisivao njenom tinejdžerskom buntu i odrastanju – prenose indijski portali reči policajaca iz Mitresa.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.