OVAKVO VENČANJE SE NE PAMTI: Umesto devojčice koja baca CVEĆE, pojavio se GRMALJ i krenuo DA VILENI! (VIDEO)
Muškarac baca novčanice na venčanju, Foto: Printscreen/TikTok

NEVEROVATNO

OVAKVO VENČANJE SE NE PAMTI: Umesto devojčice koja baca CVEĆE, pojavio se GRMALJ i krenuo DA VILENI! (VIDEO)

Dženi, organizatorka venčanja iz Las Vegasa, na svom TikToku je podelila video u kom se vidi kako bradati muškarac ide ispred mlade i baca novčanice uz pesmu "Make It Rain" Trevisa Portera

Objavljeno: 20:05h

Tradicionalna zapadnjačka venčanja obično uključuju sofisticirani ulaz mlade koja uz klasičnu muziku ide lagano prateći devojčicu koja baca latice i cveće, a gosti u tišini sede i posmatraju taj prizor.

Svadba, Novac
foto: Printscreen/TikTok

Međutim, jedan par odlučio se za sasvim drugačiji pristup. Devojčicu sa cvećem zamenio je muškarac sa novčanicama koji je uz hip-hop muziku išao stazom i bacao novac, piše The Mirror.

Dženi, organizatorka venčanja iz Las Vegasa, na svom TikToku je podelila video u kom se vidi kako bradati muškarac ide ispred mlade i baca novčanice uz pesmu "Make It Rain" Trevisa Portera.

Svadba, Novac
foto: Printscreen/TikTok

"Kome treba devojčica sa cvećem kada imate muškarca sa novcem?", poručila je organizatorka venčanja uz svoj video koji je dosad skupio više od 13.300.000 pregleda i 2.500.000 lajkova.

Komentatori nisu mogli da veruju joliko su gosti bili opušteni dok su dolari leteli oko njih.

Svadba, Novac
foto: Printscreen/TikTok

"Ova publika je preotmena za mene. Moji računi bi bili plaćeni", "Bila bih na tom podu odmah", "Dok ostali snimaju, ja bih se bacila na pod iste sekunde", pisali su.

Drugi su uvereni da ideja uopše nije loša, našalivši se da bi bacanje novca na goste moglo biti jeftinije od kupovine raskošnog buketa.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media