CEO SVET OSTAO BEZ TEKSTA: Čuvena glumica skinula 30 KILA, pa zaplesala DIVLJE! (VIDEO)
Rebel Vilson, Foto: Printscreen/Tik Tok

svaka čast

CEO SVET OSTAO BEZ TEKSTA: Čuvena glumica skinula 30 KILA, pa zaplesala DIVLJE! (VIDEO)

Glumica je trenutno zauzeta u Atlanti snimanjem novog filma "Završna godina", što joj je prvi projekt otkako je smršala 30 kilograma

Objavljeno:

Glumica Rebel Vilson (41) potpuno je promenila svoj izgled i izgubila više od 30 kilograma, zbog čega je bila primorana da potpuno promeni stil života. Najnovijim fotografijama gotovo šokira je svoje fanove jer Vilson iznova pokazuje, kako se čini, nikad uži struk. Otkako je smršala stalno objavljuje fotografije kojima zadivljuje sve svojom neverovatnom transformacijom.

Glumica je trenutno zauzeta u Atlanti snimanjem novog filma "Završna godina", što joj je prvi projekt otkako je smršala 30 kilograma. Na svom Tik Tok profilu podelila je video u kom se vidi kako zajedno sa devojkama iz filma pleše obučena u kostim navijačica. Devojke su plesom proslavile poslednji dan snimanja.

@rebelwilson

I mean …I can’t love these guys any more! Happy last day Brandon! Jeremy, Avantika, Josh and all my Bulldogettes rocked it HARD today! #SeniorYear

♬ Fast (Motion) - Saweetie

Glumica se u objavi zahvalila glumcu Brandonu Skotu Džonsu kojeg je upoznala na snimanju filma "Zar to nije romantično". Podjetimo, u razgovoru za jedan časopis otkrila je kako ključna stvar u gubljenju kilograma, barem u njenom slučaju, nije ekstenzivno vežbanje već jednostavno - šetnja. Kako je kazala, razmišljala je zamrzavanju jajnih stanica, a doktori su joj savetovali da povede više računa o zdravlju kako bi proces imao bolje učinke.

"To jednostavno pre nije bilo prioritet i nisam znala kako to ispravno da radim", kazala je Vilson o svom zdravlju. Tokom mršavljenja otišla je u velnes u Australiji gde je naučila pozitivne stvari šetanja, što je uskoro poslala nova rutina. Uskoro, krajem 2020. dosegla je svoju idealnu težinu: 74 kg. Takođe, usavršila je i svoju prehranu pa je jela hranu s dosta proteina. "Cilj nikad nije bio da ja budem mršava, u neke haljine znam da nikad neću stati. Ali ponosna sam na sebe i balans koji sam ostvarila", kazala je glumica.

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.