PORODICA DOŽIVELA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Čuli da je nešto tresnulo na krov kuće, kad su videli šta je ŠOKIRALI SE!
Krov, Foto: Liveleak printscreen

SARDINIJA

PORODICA DOŽIVELA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Čuli da je nešto tresnulo na krov kuće, kad su videli šta je ŠOKIRALI SE!

Vlasnici kuće sedeli su u njoj kada su čuli da je nešto tresnulo na krov

Objavljeno:

Porodica Oristano sa Sardinije doživela je veoma neprijatno iznenađenje kada im je na krov iz vazduha palo skoro devet kilograma kokaina.

Vlasnici kuće sedeli su u njoj kada su čuli da je nešto tresnulo na krov. Skočili su sa sofa kao opareni, a onda su na krovu primetili kesu sa belim sadržajem.

Dok su se i ostali žitelji sela Baratići San Pjetro okupljali oko njihove kuće čudeći se zbog prizora, policija je uspela da identifikuje ko je iz aviona bacio kokain na kuću.

Ispostavilo se da je reč o instruktoru letenja, 28-godišnjem Frančesku Ricu koji je trebalo da kesu odnese na drugu lokaciju, ali mu je iz neutvrđenih razloga ispala iz aviona i pala na kuću.

Policija je tokom uviđaja zaključila da bi droga na ulici mogla da vredi oko osam miliona evra. Avion je poleteo sa aerodroma Urbe u Rimu, ali je slučajno nestao s radara dok je leteo iznad Sardinije.

Spekuliše se da je upravo na tlu tog ostrva Rico planirao da sleti i uruči pakete sa drogom kome je trebalo. Rico je uhapšen i otkriveno je da je prvi put ovo radio u životu.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.