UPRAVNICA ZATVORA ODLEPILA ZA ROBIJAŠEM, ŽELELA GA JE PO SVAKU CENU: Uskoro mu je uradila nešto i gorko se POKAJALA
Upravnica zatvora Skarlet Aldrih, Foto: Facebook

nije smela

UPRAVNICA ZATVORA ODLEPILA ZA ROBIJAŠEM, ŽELELA GA JE PO SVAKU CENU: Uskoro mu je uradila nešto i gorko se POKAJALA

Ona se, naime, 2019. godine zaljubila u zatvorenika po imenu Džons, koji je služio kaznu u zavoru maksimalne bezbednosti, gde je ona radila kao upravnica

Objavljeno:

Upravnica zatvora Skarlet Aldrih iz engleskog gradića Savrbi u severnom Jorkširu uplela se u emotivnu vezu sa jednim od zatvorenika, a to zadovoljstvo koštalo ju je 10 meseci zatvora, prenosi Dejli mejl.

Ona se, naime, 2019. godine zaljubila u zatvorenika po imenu Džons, koji je služio kaznu u zavoru maksimalne bezbednosti, gde je ona radila kao upravnica.

Skarlet je najpre bila zadužena za bezbednost područja u kom se nalazila Džonsova ćelija, a vrmeneom je između njih dvoje proradila hemija.

Nakon što su postali zaljubljeni jedno u drugo, učestalo su počeli da se viđaju, a jednom prilikom potajno mu je u ćeliju doturila mobilni telefon i SIM karticu.

Skarlet, čiji su roditelji takođe policajci, potajno je tetovirala nejgov broj telefona na unutrašnjoj strani butine, kao dokaz ljubavi.

Njene kolege primetile su koketiranje sa dotičnim zatovrenikom i posumnjale da su upravnica i robijaš u vezi.

Skarlet je najpre to negirala, da bi posle nekog vremena, zatvorski službenici presreli njene poruke namenjene Džonsu, koje su začinjene fotografijom tetovaže.

Kada su utvrdili da je reč o njihovoj prepisci, policijaci su pretresli Džonsovu ćeliju, gde su pronašli mobilni telefon.

– Utvrđeno je da je upravnica zatvora Skarlet Aldrih počinila krivično delo na taj način što je zatvoreniku omogućila pristup telefonu, što je strogo zabranjeno. Ukoliko se dokaže njena krivica, suočiće se sa zatvorskom kaznom – navela je policija u saopštenju neposredno nakon što je ona bila uhapšena.

Na suđenju je Skarlet priznala šta je učinila, da je prekršila poverenje koje joj je ukazano, a sve zbog toga jer se između nje i zatvorenika rodila ljubav.

Osuđena je na zatvorsku kaznu od 10 meseci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.