TRUDNICU SANDRU I NJENU ĆERKU SU ŽIVE ZATRPALI BETONOM: Mogući razlog je STRAVIČAN, ZVERSTVO!
Trudnica, ilustracija, Foto: facebook/Sandra Capitan

pakao

TRUDNICU SANDRU I NJENU ĆERKU SU ŽIVE ZATRPALI BETONOM: Mogući razlog je STRAVIČAN, ZVERSTVO!

Razlozi zverskog ubsitva nisu zvanično poznati, ali se pretpostavlja da je zbog trgovine droge

Objavljeno:

Sud u Sevilji oslobodio je doživotne zatvorske kazne Reikarda G. zvanog El Polino, njegovog oca Rikarda zvanog El Kabo i njegovu suprugu Elisu F.M., zbog trostrukog ubistva, ali im je kazna preinačena na 40 godina zatvora.

Zločin se dogodio u septembru 2017. u predgrađu Sevilje Dos Hermanas, a ubijeni su turski državljanin Ilmaz Giras, njegova trudna supruga Sandra Kapitan (26), kao i njihova ćerka Lusija (6).

Njih su ubice potom bacile u praznu septičku jamu u dvorištu i zatrpale betonom, a obdukcijom je utvrđeno da je šestogodišnja devojčica živa zakopana, odnosno da je još davala znake života pre neko što su zakopali zajedno sa roditeljima.

Razlozi zverskog ubsitva nisu zvanično poznati, ali se pretpostavlja da je zbog trgovine droge.

Tokom istrage El Polino je kazao da mu je Turčin dugovao 30.000 evra i da su održavali česte telefonske kontakte, prenosi El Espanol.

Sudija Huan Romero osudio je počinioce na po 40 godina zatvora, plus 10 godina uslovne post-zatvorske kazne. Pritom je odbijen predlog tužilaštva da im se izrekne doživotna robija.

Takođe će počinioci morati da plate odštetu majci ubijene Sandre Kapitan u iznosu od 110.000 evra i 44.000 evra porodici ubijenog Ilmaza.

Tokom suđenja, El Polino, kao i njegov otac i majka, ogradili su se od zločina tvrdeći da u bili “pod pritiscima i pretnjama”, ali je njihova krivica ipak dokazana.

– El Polino je kontaktirao posrednika kako bi pronašao jednu ili dve osobe koje bi otele turskog državljanina, ponudivši im po 3.000 evra. Turskog državljanina su oteli i doveli ga na dogovoreno mesto u jednu kuću, a zatim ga brutalno pretukli – naveo je sudija.

Ilmaz ipak nije hteo da otkrije ono što su tražili od njega, niti im je dao novac, nakon čega su krenuli u potragu za Sandrom Kapitan i njihovom devojčicom Lusijom.

– Kada su doveli majku i ćerku, ispalili su hice iz revolvera u svo troje. Ilmaz i Sandra su preminuli na licu mesta, dok je kasnijom istragom utvrđeno da je devojčica i dalje bila živa, pre nego što su ih svo troje zakopali u dvorištu pored septičke jame – dodano je u presudi.

Jedan od unajmljenih izvršilaca, takođe turski državljanin, prilikom hapšenja je otkrio šta je uradio, kao i to gde se nalaze tela supružnika i deteta.

Rodbina ubijenih je priznala da im je sada “lakše” kada je otkriveno gde su tela njihovih najmilijih jer su mogli dostojno da ih sahrane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.