PUKLA BRUKA! Priznala da dopušta dečku da ima ODNOS sa njenom MAJKOM: Objavila SULUDI snimak iz kreveta (VIDEO)
Majka i ćerka, Foto: Printscreen/TikTok

ŠOKANTNO PRIZNANJE

PUKLA BRUKA! Priznala da dopušta dečku da ima ODNOS sa njenom MAJKOM: Objavila SULUDI snimak iz kreveta (VIDEO)

Pratioci su bili šokirani do te mere da su "molili" devojku da kaže da se šali

Objavljeno:

Korisnica TikToka Mili Selers bez ikakvog blama je pre nekoliko dana ispred 200.000 svojih pratilaca izjavila nešto za šta mnogi smatraju da je krajnje bolesno i nenormalno – dopušta svom dragom da “troši” njenu majku kad god to poželi.

Video je za kratko vreme skupiočak 14 miliona pregleda, a mlada dama je ispred kamere izjavila da su svo troje srećni zbog ovakvog odnosa, da ih ne zanima šta drugi pričaju i da je bitno da oni uživaju u “trojkama”.

– Znate li koliko vodim računa o tome da mi dragi bude srećan? Dopuštam mu da bude sa mojom majkom. Takva sam vrsta supruge – kazala je Mili uz širok osmeh, i to u prisustvu svoje majke koja takođe nije skidala osmeh sa lica.

Naročito su bili srećni i vrlo raspoloženi kada je mladić upao u kadar, prišao tašti sa leđa i obgrlio je oko struka.

Ono što se verovatno desilo nekoliko trenutaka nakon toga, Mili nije snimala, ali zato jeste podelila snimak posle akcije gde leži u krevetu sa, kako kaže, “oženjenim prijateljem i njegovom ženom”.

Snimci su vrlo brzo, osim milionskog broja pregleda, prikupili hiljade i hiljade komentara, a suvišno je govoriti da su reakcije ljudi uglavnom bile negativne.

Neki su opak “molili” Mili da kaže da se šali, ali ih je drugi snimak iz kreveta razuverio u to i shvatili su da bi devojka zaista mogla da govori istinu i o odnosu nje, njenog dečka i majke.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.