PRESLATKE REAKCIJE MALOG PRINCA DŽORDŽA NA FINALNOJ UTAKMICI ENGLESKA-ITALIJA: Od radosti do očaja! (VIDEO)
Princ Džordž, Foto: Printscreen/Youtube

DRAMATIČAN KRAJ

PRESLATKE REAKCIJE MALOG PRINCA DŽORDŽA NA FINALNOJ UTAKMICI ENGLESKA-ITALIJA: Od radosti do očaja! (VIDEO)

Uvek smireni princ Vilijam stavio je ruke na ramena svog sina u znak podrške kako se igra bližila dramatičnom kraju

Objavljeno:

Mali princ Džordž bio je sinoć u centru pažnje svoje nacije, ali i šire, nakon što je svet video kako se njegova radost nakon gola Engleske pretvorila u očaj kad je na kraju pobedila Italija u finalu Eura 2020 na Vembliju.

Sedmogodišnji Džordž bio je sa roditeljima, Kejt Midlton i princom Vilijamom, u VIP loži, gde je radosno navijao za Englesku koja je povela u početku, ali na kraju izgubila na penalima, što Kejt, kako piše “Dejli mejl”, nije mogla da gleda pa je u jednom trenutku zarila lice u dlanove.

Uvek smireni princ Vilijam stavio je ruke na ramena svog sina u znak podrške kako se igra bližila dramatičnom kraju.

Kraljevska porodica započela je veče u dobrom raspoloženju, a malom Džordžu je dozvoljeno da ostane duže budan zbog posebne prilike. Džordž, koji je sa roditeljima pratio i utakmicu Engleske protiv Nemačke, nosio je odelo baš kao i njegov otac.

“Miror” piše da je princ Džordž ponovo nosio odelo na utakmici i da su Vilijam i Kejt bili podeljeni oko toga da li da mu obuku engleski dres. Zvezda Vimbldona Marion Bartoli rekla je da je Vilijam bio za dres, ali ne i Kejt, koja je tog dana takođe sa ocem pratila i meč Novaka Đokovića u finalu single za muškarce. Nije jasno da li je Bartoli prekršila protokol otkrivajući o čemu je razgovarala sa Kejt.

Nakon himne, Džordž je oduševljeno navijao mašući rukama kako je utakmica počela. Kad je Engleska povela mali princ je zagrlio svoju majku od uzbuđenja, ali na kraju se veče završilo razočaranjem za Britance.

Kraljevska porodica je bila među 60.000 navijača na stadionu, a utakmici su prisustvovali i premijer Boris Džonson sa suprugom Keri. U VIP loži su bili i Dejvid Bekam, Kejt Mos i Tom Kruz.

Utakmica se okončala rezultatom 1:1 i ušlo se u penale. Engleska je promašila tri zaredom, a Italija je krunisana za šampiona Evrope.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.