MARKO SE NA MEDENOM MESECU 1. PUT NAPIO: Žena je zbog jednog njegovog poteza odmah zatražila razvod!
Paula Salazar (26) i Marko, Foto: Instagram/paulaxsalazaro

NIJE SE NADALA

MARKO SE NA MEDENOM MESECU 1. PUT NAPIO: Žena je zbog jednog njegovog poteza odmah zatražila razvod!

Ova Brazilka Marka je upoznala na modnoj reviji kada je došao sa prijateljem

Objavljeno:

Brazilka Paula Salazar (26) iz Kampo Grandea dobro je na svojoj koži osetila šta znači ući u brak sa osobom koju ne poznajete dobro u svim situacijama.

Modna kreatorka iz Brazila se posle samo tri nedelje razvela od Marka Melina (28) zbog fizičkog nasilja koje je pretrpela na medenom mesecu. Paula je istakla da nije imala nikakvu predstavu kakav je njen novopečeni suprug kad popije.

– Možda će neki reći da sam donela ishitrenu odluku, ali ja prosto ne želim patnju i mučenje u životu. Zbog toga sam odmah podvukla crtu i zahvalila mu se na sedam predivnih meseci koje smo proveli zajedno pre braka – kaže Paula, prenosi Gazeta do Povo.

Ova Brazilka Marka je upoznala na modnoj reviji kada je došao sa prijateljem.

– Na kraju večeri razmenili smo brojeve telefona i potom smo narednog dana otpočeli s vezom. Sve je nekako izgledalo idealno i vrlo brzo me je i zaprosio. Primetila sam da ima i agresivniju stranu ličnosti ali nisam nikad videla kakav je kad popije. Vešto je to izbegavao. A onda smo otišli na medeni mesec i posle večere smo se sprijateljili s parom u hotelu. Tu je popio nekoliko pića, pa je počeo da psuje i vređa konobara što mu ne donosi više pića. Zamolila sam ga da odemo do sobe i tamo me je odgurnuo i lupio mu šamar kad sam mu rekla da je preterano reagovao. I danas me boli taj obraz od razočaranja – istakla je Paula.

Marko se ujutro nije ni sećao da ju je udario već samo da su se svađali.

– Rekao mi je da mu se povremeno dogode ‘crne rupe’ u sećanju kad popije, silno mi se izvinjavao. Čak je i zaplakao. Međutim, nisam htela da čujem za to. Moju sestru muž je dve godine urnisao i tukao dok nije rešila da potraži pomoć. Ne trebaju mi nasilnici u životu – poručila je Paula Salazar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.