PROBUDILA SE I OSETILA DA JOJ NEŠTO JEDE OČNI KAPAK! Jedva je došla sebi kada je ugledala PACOVA!
Pacov, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

PROBUDILA SE I OSETILA DA JOJ NEŠTO JEDE OČNI KAPAK! Jedva je došla sebi kada je ugledala PACOVA!

Ni u horor filmovima nikada nije videla ovako nešto

Objavljeno:

Dvadesetpetogodišnja Australijanka iz Novog Južnog Velsa preživela je najgori horor nakon što je pred zoru otkrila da joj pacov jede očni kapak.

Devojku je probudila nesnosna bol na licu, a onda je desnim okom (levo više nije mogla da otvori) ugledala pacova kako joj žvaće kapak, piše TheTimes.

Nakon što se prepala, vrisnula je i svom snagom udarila pacova koji je ošamućen pao na zemlju. Pravo je čudo da joj tom prilikom glodar nije iskidao kapak.

Pozvala je hitnu pomoć i u delirijumu istrčala u dvorište vičući da ljudi beže od pacova.

– Ostavila sam prozore otvorene. Nisam očekivala da će mi se ikada ovako nešto dogoditi, naročito ne od pacova jer nijednog nisam videla nikada u kući. Bolelo me je oko kao ništa pre u životu. Lekari su uspeli da mi spasu očni kapak, s tim što je delom natečen i nedostaje mu delić koji je pacov verovatno otkinuo i pojeo, kad sam se probudila – ispričala je devojka posle posete lekaru.

Na širem području Novog Južnog Velsa u toku je najezda glodara. Na nekoliko adresa policija je morala da odlazi i uz pomoć stručnjaka za hvatanje životinja spasava domaćinstva.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.