BEBA SLONICA JE PRAVI UMETNIK! Slika sebe i drugaricu, a slike joj vrede NEKOLIKO STOTINA FUNTI! (VIDEO)
Slonica, Foto: Printscreen/Itemfix

umetnica

BEBA SLONICA JE PRAVI UMETNIK! Slika sebe i drugaricu, a slike joj vrede NEKOLIKO STOTINA FUNTI! (VIDEO)

Slonovi su nacionalne životinje Tajlanda. Procenjuje se da 2.000 slonova živi u divljini, a sličan broj je u zatočeništvu

Objavljeno:

Slončić crta slike koje se na Tajlandu prodaju za stotine funti.

Talentovana devetogodišnja slonica po imenu Nong Thanva slika scene za koje se veruje da prikazuju nju i njenog prijatelja slona u kampu Maetang, provincija Chiang Mai.

Ona drži četkicu surlom pre nego što nanese boju na platno kako bi nacrtala dva slona. Zatim dodaje svoje inicijale „TV“ i ime svoje prijateljice „Dumbo“ na dnu slike.

Njena remek-dela su na aukcijama kako bi se prikupila sredstva za izgradnju novog skloništa za slonove u kampu, a prikupljeno je više od 4.000 GBP.

Direktor kampa slonova Thanophoom Asoketrakul rekao je: „Prikupljanje sredstava je učinjeno kako bi se slonovima pružio lagodniji život u kampu.

‘Dobro je što ovde imamo talentovanog slona koji može da nacrta lepe slike. Pandemija korone uticala je na naše prihode, tako da se možemo samo osloniti na pomoć drugih da bismo održali potrebe životinja. '

Ljubitelji životinja licitirali su i donirali prikupljanju sredstava koja je imala za cilj prikupljanje 200.000 bahta (4.486 GBP) za izgradnju novog skloništa. Kada se nadmetanje završilo 30. juna, sakupili su dovoljan iznos za započinjanje izgradnje skloništa.

Slonovi su nacionalne životinje Tajlanda. Procenjuje se da 2.000 slonova živi u divljini, a sličan broj je u zatočeništvu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.