ŠOKIRALA CEO SVET PRIZNANJEM! ODRASLA U KUĆI SA MAJKOM I ČAK TRI OCA: "Živeli smo zajedno godinama" (VIDEO)
Rakel Sojka, Foto: Printscreen/TikTok

NEVERICA

ŠOKIRALA CEO SVET PRIZNANJEM! ODRASLA U KUĆI SA MAJKOM I ČAK TRI OCA: "Živeli smo zajedno godinama" (VIDEO)

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su ostali iznenađeni njenom porodičnom situacijom

Objavljeno:

Porodica koju većina ljudi smatra "normalnom" sastoji se od roditelja i dece, pa je priča jedne devojke šokirala društvene mreže, kada je otkrila da je odrasla u kući sa svojom majkom i čak tri oca. Jedan od njih je njen biološki otac, drugi bivši očuh i treći muškarac je sadašnji suprug njene majke.

Rakel Sojka je na svom TikTok profilu podelila video u kojem je ispričala kako je mislila da je njena situacija sasvim normalna i da je deo svakog detinjstva, ali mnogi se ne bi složili sa njom. Objasnila je da je živela sa majkom, njenim prvim suprugom Bilom, "aktuelnim" suprugom Ričom i svojim ocem Pitom, prenosi "San".

- Živeli smo zajedno godinama. Tada sam počela da idem kod prijatelja i videla sam da su se neke od njihovih majki ponovo udale. Uvek sam pitala gde je njihov prvi suprug, da li je na poslu i zašto nije kod kuće, a oni su se uvek pitali zašto bi bio sa njima - ispričala je devojka.

U videu je objasnila da se njena majka udala za Bila kada je imala 17 godina, dobila dete sa njim i na kraju se razvela. Zatim se udala za Riča, dobila još dvoje dece i ponovo se razvela. Kada je njena majka imala 44 godine, upoznala je Pita i na kraju dobila Rakel. Međutim, ni taj brak nije potrajao pa se vratila Riču, drugom suprugu sa kojim je još uvek u braku.

Situacija je bila "normalna" do pre nekoliko godina. Rakel je živela sa mamom i Ričom, a tada su se druga dva oca preselili u njihovu kuću, zbog zdravstvenih problema.

Sa tri oca pod jednim krovom, Rakel tvrdi da među muškarcima nema svađe.

- Uglavnom se moja mama svađala sa svom trojicom - kaže devojka.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su ostali iznenađeni njenom porodičnom situacijom.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.