INFLUENSER NA UDARU KRITIKA, PONOVO SE OPERISAO: Tvrdi da je "TRANSRASAN" jer sada ima "korejske oči"! (FOTO/VIDEO)
Oli London, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO!

INFLUENSER NA UDARU KRITIKA, PONOVO SE OPERISAO: Tvrdi da je "TRANSRASAN" jer sada ima "korejske oči"! (FOTO/VIDEO)

London je rekao da je bio zbunjen oko svog identiteta i da je živeo u pogrešnom telu poslednjih osam godina

Objavljeno:

Oli London (31), "beli influenser iz Engleske", kako pišu britanski mediji, na meti je javnih kritika jer se tokom Meseca Ponosa "identifikovao kao Korejac".

Influenser je tokom prethodih nekoliko godina kritikovan zbog niza estetskih operacija koje je uradio jer želi da izgleda kao muzička zvezda Jimin, pevač južnokorejskog boj benda "BTS".

London, koji se ranije izjasnio kao "nebinaran" sada tvrdi i da je "transrasan" jer ima "korejske oči".

Naime, on je podelio video iz bolničkog kreveta nakon što je uradio operaciju očiju, lifting lica, obrva i slepoočnice, što je ukupno 18 estetskih zahvata koje je ovaj influenser imao kako bi što više ličio na svoj korejskog idola.

London je rekao da je bio zbunjen oko svog identiteta i da je živeo u pogrešnom telu poslednjih osam godina, koliko je i prošlo od kada je debitovao pevač Jimin, ali da se sada određuje nebinarno - u rodno neutralnim zamenicama, i kao Korejac.

"Znam da me mnogi ljudi ne razumeju, ali ja se identifikujem kao Korejac, tako sada izgledam i tako se osećam. Molim vas da me ne nazivate Britancem. Identifikujem se sa kulturom, živeo sa u Koreji, govorim njihov jezik, sada i izgledam kao oni", istakao je London.

Njegove tvrdnje su oštro kritkovane na društvenim mrežama, posebno zbog operacije očiju koju je uradio kako bi izgledao kao Azijati.

"On koristi svoju platformu tako što svakodnevno pokazuje nepoštovanje, vrši infantilizaciju i fetišizaciju Azijata", piše u jednom komentaru, dok neki tvrde da je ono što London radi "krajnja kulturna aproprijacija".

Jedna osoba je napisala da je odrasla kao Azijatkinja u neazijskoj zemlji.

"Ismevali su me zbog izgleda, naročito zbog očiju. Ipak, konačno sam zadovoljna time kako izgledam. A ti sada zaista misliš da si Korejac jer si operisao oči kako bi izgledao što više azijski. Uvrnuto je", piše u komentaru.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.