VIDELA SAM PUNO PATNJE, BOLA, SUZA: Žena koja je predvidela sve u 2020. sada ima novo UPOZORENJE!
Roksen Furnival, Foto: Printscreen/Facebook/roxanne.furnival

upozorenje

VIDELA SAM PUNO PATNJE, BOLA, SUZA: Žena koja je predvidela sve u 2020. sada ima novo UPOZORENJE!

Roksen je još 2018. godine upozorila Britance na “virus koji dolazi” upozoravajući ih da za 2020. zaborave na letovanja

Objavljeno: 13:31h

Predvidela je cunami na Tajlandu, nestanak aviona u Maleziji, rat u Siriji, masovni priliv izbeglica u Evropu, dolazak Borisa Džonsona, Emanuela Makrona i Donalda Trampa na vlast, svu decu princa Vilijama i Kejt Midlton i naposletku – epidemiju koronavirusa.

Britanka Roksen Furnival sada ima novu poruku za sve, a tiče se narednog perioda.

– Nažalost, ne vidim kraj ovoj epidemiji u 2021. godini. Štaviše, vidim probleme u 2022. i 2023. godini. Vakcina će pomoći ljudima, ali oni koji je nisu primili – njih čeka jako težak period. Koronavirus će ponovo divljati Evropom krajem ove godine, preciznije u novembru i decembru. Nemojte unapred na zimu da rezervišete smeštaje po hotelima sveta za 2022. godinu. Zapravo, ne vidim ništa dobro i stabilno za leto 2022. i 2023. godine.

Tek od 2024. moje karte pokazuju period harmonije u svetu. Do tada će ljudi, koliko vidim, primati često vakcine protiv ove pošasti – kaže Roksen koja više od 20 godina gleda u karte i za sada gotovo nepogrešivo daje svoja predviđanja, prenosi Wales online.

Roksen je još 2018. godine upozorila Britance na “virus koji dolazi” upozoravajući ih da za 2020. zaborave na letovanja.

– Videla sam puno patnje, bola, suza. Znala sam da će doći neki virus, ali ni ja nisam očekivala da će biti ovako opasno i ozbiljno kada je sve počelo sa COVID-19. Vidim trajno skidanje maski tek u 2024. godini – kaže ona.

Roksen je još u januaru mesecu naglasila i da će princ Hari učiniti nešto što će uzdrmati britansku krunu i podići užasno mnogo prašine u zemlji, ali nije mogla da precizira o čemu se radi. Na kraju se ispostavilo da je to bio sada već čuveni intervju Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri.

– Biće tu još trvenja i nekoliko neprijatnosti sa obe strane kada je reč o kruni i Bakingemskoj palati. Vidim još jedno dete u kući Vilijama i Kejt, a vidim i da će Boris Džonson biti još dugo premijer. Vidim povratak Donalda Trampa u javnost u SAD, ali ne i njegovo kandidovanje za predsednika u 2024. godini.

Što se Evrope tiče, u narednih godinu dana biće puno poplava i dva razorna zemljotresa na području Italije i Grčke – rekla je Roksen Furnival.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.