TOLIKO JE VRELA DA NE MOŽE SE ODBRANI OD NALETA MUŠKOG RODA: Zvuči KUL, ali je zapravo ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)
Zanosna, Foto: Printscreen instagram

UDVARAČI SAMO PADAJU

TOLIKO JE VRELA DA NE MOŽE SE ODBRANI OD NALETA MUŠKOG RODA: Zvuči KUL, ali je zapravo ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

Koni Hok je model iz Austrije, ima 29 godina i tvrdi da je toliko zgodna da je muškarci neprestano startuju

Objavljeno: 22:01h

Kaže da je toliko zgodna da joj je često neprijatno jer je muškarci non-stop startuju gde god da ode!

Da li lepota u životu pomaže ili odmaže pitanje je na koje nema samo jednog odgovora, a ako pitate ovu devojku, ona bi verovatno rekla da je to "kletva".

Devojka
foto: Printscreen instagram

Koni Hok je model iz Austrije, ima 29 godina i tvrdi da je toliko zgodna da je muškarci neprestano startuju. Od modelinga zarađuje šestocifrenu godišnju platu, zbog posla se jako trudi oko svog izgleda, a zbog toga je i na meti neželjene muške pažnje.

Pokušavam da budem fina prema njima, ali u 99 odsto slučajeva mi je veoma neprijatno", kaže ona. "Posebno što je većina momaka veoma napadna i ne odustaju".

Koni kaže da muškarci često postaju grubi prema njoj nakon što ih odbije, pa joj neretko na odbijanje odgovore rečima "ionako si ružna".

"Nekad je zastrašujuće, posebno uveče".

Ova devojka prisetila se i jedne bizarne situacije, kada je prevezena u bolnicu zbog alergijske reakcije, a lekar je pokušavao da flertuje sa njom.

"Uši su mi bile otečene i crvene, izgledala sam užasno. Dok je flertovao sa mnom, pitala sam se samo kako je ovo moguće", priznaje.

Kon kaže da joj je ova situacija bila veoma neprijatna, a ističe da zbog toga što deli fotografije na Instagramu, "muškarci misle da budu napadni i da mi ne daju lični prostor".

"Model sam, ali to ne znači da želim da me muškarci uznemiravaju svakog dana – to je posao kao i svaki drugi".

Ova devojka iz Beča kaže i da joj ne priznaje samo singl muškarci, već se dešavalo i da je pozivaju na sastanak u prisustvu svojih devojaka!

"Jednom se desilo da se neki par ljubio na stanici metroa. On je otvorio oči i namignuo mi! Zgadilo mi se. Ne mogu da podnesem kada vidim takvo ponašanje muškaraca u prisustvu devojaka. Nikada ne bih bila sa momkom koji je zauzet", tvrdi Koni.

Ova lepotica tvrdi da joj se muškarci nabacuju gde stignu – u prodavnici, u teretani, a najmanje 20 puta dnevno neko pokuša da flertuje sa njom.

"Nekad se dešava da dok čekam nekoga, trojica muškaraca mi priđu u pokušaju da razgovaraju sa mnom. Potrebna je hrabrost tako prići devojci, ali trebalo bi da razumeju da ne znači ne", ističe ona.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.