ANA SE UPUSTILA U VEZU SA "MALO" STARIJIM MUŠKARCEM: Nakon prve noći provedene sa njim dobila UŽASAN POZIV!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UPOZORENJE

ANA SE UPUSTILA U VEZU SA "MALO" STARIJIM MUŠKARCEM: Nakon prve noći provedene sa njim dobila UŽASAN POZIV!

Kako joj se jako svideo taj momak i nije bila pri sebi toliko od pića, ona je dopustila da stvari odu predaleko

Objavljeno:

Amerikanka Ana Dermejn (29) iz Nju Džersija opisala je svoje prvo intimno iskustvo na Redditu kako bi ličnim primerom uticala na mlađe devojke koje su željne nekih novih doživljaja u životu da se malo pripaze.

Ana je istakla da je ona imala 17 godina kada je u klubu upoznala “malo” starijeg momka.

– Delovao je mlađe, kao da ima 24-25 godina. U tom trenutku bilo mi je ‘kul’ da imam momka koji je toliko stariji. Međutim, kada sam došla u njegov stan neke stvari bile su mi čudne. Kao da je mnogo toga sklanjao iste večeri pre nego što će izaći napolje, kao da živi s nekim. Pitala sam ga da li ima devojku, rekao je da je upravo raskinuo s jednom pre nekoliko dana – rekla je Ana.

Kako joj se jako svideo taj momak i nije bila pri sebi toliko od pića, ona je dopustila da stvari odu predaleko.

– Prvo intimno iskustvo imala sam s njim. Bilo je lepo, ali sam sutra uveče primila užasan poziv. S druge strane žice bila je neka žena koja je urlala na mene da ga ostavim na miru. Rekla mi je da je oženjen i da ima dete. Pretila mi je. Spustila sam slušalicu i tresla se. Proverila sam s njim sutradan i dobila potvrdu da je zaista u braku kao i da ima čak 34 godine. Želeo je samo da me upiše kao recku. Odmah smo prekinuli. Nažalost, pamtim ga i danas jer mi je bio prvi, ali moje iskustvo može da posluži drugim devojkama kao primer da pre ulaska u krevet ipak provere ko je muškarac s kojim žele ‘to’ da urade – napisala je Ana.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.