ČOVEK SE OBRATIO STJUARDESI SARI TOKOM LETA: Otišli su zajedno u toalet, a onda se sledila
Ilustracija/Stjuardesa, Foto: Profimedia

MALO JE PRETERALA?

ČOVEK SE OBRATIO STJUARDESI SARI TOKOM LETA: Otišli su zajedno u toalet, a onda se sledila

Slika je nekoliko dana kasnije obrisana sa profila na Tviteru

Objavljeno:

Stjuardesa Sara Mejns (29) iz Dalasa dobila je otkaz uavio-kompaniji Atlas Air nakon što se na društvenim mrežama pojavila slika na kojoj se vidi kako ona, usred leta, ulazi u toalet sa nepoznatim putnikom.

Fotografiju je napravila putnica, ogorčena ponašanjem stjuardese. Na društvenim mrežama napisala je kako su pojedine američke stjuardese sramota za profesiju, zapitavši se koliko još ima takvih kao što je Sara.

– Ovde na slici imamo jednu stjuardesu koja potpuno opušteno i bez ikakvog stida ulazi u toalet aviona sa putnikom. U njemu su se zadržali nekoliko minuta. Njima je očigledno bilo dovoljno i toliko – napisala je žena na Tviteru priloživši “kao dokaz” sliku na kojoj se vidi kako Sara ulazi u toalet sa čovekom.

Slika je nekoliko dana kasnije obrisana sa profila na Tviteru.

Istina o “slučaju toalet” bila je potpuno drugačija. Jedan od putnika zamolio je diskretno Saru, šapnuvši joj na uvo, da mu pomogne u toaletu sa nameštanjem pojasa za leđa, pošto godinama unazad muku muči s tim.

Sara je posle objave slike dobila obaveštenje da avio-kompanija raskida ugovor s njom, što ju je šokiralo.

– Uzalud sam se bunila. Odmah sam rekla koleginicama sa leta o čemu se radilo. Potvrdile su moju priču kasnije. Nije mi palo na pamet da će neki putnici iskonstruisati od naše saradnje nešto kao da smo ne znam ni sama šta putnik i ja radili unutra. Jako sam pogođena i povređena. Krivo mi je samo što nemam telefon tog putnika kako bi mi on pomogao ako bi svedočio. S druge strane, ako su tako rešili već nemam šta da kažem dalje – rekla je Mejnsova dodavši da odustaje od posla u avio-saobraćaju.

– Svesna sam da bi me svuda u narednom periodu zbog te slike pratio loš imidž – dodala je Sara.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.