MISLILI SU DA IH JE ZAUVEK NAPUSTIO: Kremirali su njegovo TELO a onda je usledio ŠOK NAKON 22 DANA! (FOTO)
Mačak koji se "vratio iz mrtvih", Foto: Profimedia

zamena identiteta

MISLILI SU DA IH JE ZAUVEK NAPUSTIO: Kremirali su njegovo TELO a onda je usledio ŠOK NAKON 22 DANA! (FOTO)

Rejčel Ficmons (40) i njena porodica bili su slomljeni kada se njihov 16-godišnji mačak Frenki nije vratio kući 19. maja. Svuda su tražili i onda su su pronašli mrtvu mačku za koju su pomislili da je njihov ljubimac.

Objavljeno:

Rejčel, njein suprug Džon i njihova deca Tea (10) i Remi (7) svuda su tražili svog mačka i nikako nisu mogli da ga nađu.

Nakon nekog vremena na autoputu su pronašli mrtvu obezglavljenu mačku i pomislili da se radi o njihovom ljubimcu.

- Autom smo tuda prošli nekoliko puta autom i mačka je izgledala kao naš Frenki. Moj suprug je uspeo da fotografiše telo, ali kako je mačka bila teško povređena, nismo mogli biti sigurni da li je to naš mačak ili neki drugi. Dali smo Frenkijev opis saobraćajnoj policiji pa su ga i oni tražili. Lešina je odgovarala opisu, ali nisu mogli da provere čip, jer nisu mogli pronaći glavu od mrtve mačke. Mi živimo jako blizu autoputa pa nam se činilo vrlo verovatnim da se radi upravo o našem ljubimcu. Otišli smo po truplo, ali nismo ga pregledali jer nam je bilo prestresno - ispričala je Rejčel iz Stretona u Engleskoj.

Platila je kremiranje i organizirala sahranu, jer je mislila da će tako deci dati priliku da se oproste od ljubimca.

- Remi je svako veče spavao sa Frenkijem u krevetu i bio je potrešen kada je nestao. Plakao je bez prestanka. Kada smo dobili pepeo, Remi ga je stavio kraj svog kreveta i svi smo plakali još nekoliko narednih dana. Ali prošlog četvrtka, 22 dana nakon što je nestao, Frenki se 'vratio' iz mrtvih i samo ušetao u kuću, kao da se ništa nije dogodilo - opisala je Rejčel.

Mačak
foto: Printscreen/Facebook

Remi je plakao i pitao da li je to stvarno njihov mačak, a i svi ostali su jako emotivno doživeli taj trenutak.

- Bio je jako mršav i izmoren pa smo ga odveli kod veterinara, koji nam je rekao da je s Frenkijem sve u redu. Svi smo bili presrećni zbog njegovog povratka i on sada opet spava s Remijem u krevetu svako veče - zaključila je Rejčel za Dejli Mejl.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.