PROGUTAO GA KIT, A PRE 20 GODINA PREŽIVEO PAD AVIONA! Ovaj čovek ima NAJNEVEROVATNIJU PRIČU! (FOTO)
Majkl Pakard,lovac na jastoge koji tvrdi da ga je grbavi kit progutao kod grada Provinstaun, Foto: Foto: Youtube/CBS Boston

STRAŠNO

PROGUTAO GA KIT, A PRE 20 GODINA PREŽIVEO PAD AVIONA! Ovaj čovek ima NAJNEVEROVATNIJU PRIČU! (FOTO)

Među petoro preživelih bio je i Majkl. Isprva nije bilo jasno radi li se o istom čoveku, ali nakon što su kontaktirali porodicu, to im je potvrđeno

Objavljeno:

Majkl Pakard,lovac na jastoge koji tvrdi da ga je grbavi kit progutao kod grada Provinstaun, a zatim posle nekoliko sekundi ispljunuo doživeo je nesreću 2001. godine.

Nakon što je New York Post na naslovnici objavio neverovatnu priču o čoveku koji je bio kitu u ustima i preživio, novinari su počeli istraživati dalje. I došli do članka u lokalnim novinama iz 2001. godine o padu aviona.

Među petoro preživelih bio je i Majkl. Isprva nije bilo jasno radi li se o istom čoveku, ali nakon što su kontaktirali porodicu, to im je potvrđeno.

Navodno se rodio u u Masačuse- cu, a nije isključeno da mu je rodno mesto puno, puno dalje.

Majkl je, ide priča, bio u avionu koji je pao u Costa Rici, kada je poginulo troje ljudi. Bio je teško povrežen, imao je višestruke prelome ruku i nogu, a zajedno s još četvoro putnika dva dana proveo je u džungli pre nego što su ih pronašli.

Kad su došli u bolnicu doktor je rekao da ne bi preživio još jednu noć.

Podsetimo, Pakard je u živžu javnost dospeo kada je rekao da je zaronio kod grada Provinstaun u državi Masačusets kada je završio u džinovskim ustima kita u kojima je proveo oko 40 sekundi. Kit ga je ispljunuo, a Pakard je prošao samo sa iščašenjem kolena, javio je BBC, a prenele Nezavisne novine.

Pakard (56) je ispričao da je mislio da ga je napala velika bela ajkula, koja je poznata u toj oblasti, a zatim je shvatio da nema zuba.

"Odjednom mi je sinulo da sam ja u ustima kita i da on pokušava da me proguta. Pomislio sam da je gotovo, u sebi sam se oprostio od žene i dva sina", rekao je Pakard.

On je naveo da je odjednom kit izronio, izbacio ga iz usta i počeo da trese glavom.

"Odjednom sam se našao u vazduhu, kao na vrhu fontane, i pao sam u vodu, bio sam slobodan i osetio sam kao da plutam. Nisam mogao da verujem", rekao je Pakard.

I pored stalnih apela njegove supruge da nađe drugi posao, on nema nameru da okonča 40-godišnju karijeru ronioca kod Kejp Koda.

Grbavi kitovi mogu da narastu do 15 metara i teže oko 36 tona. Prema podacima naučnika i istraživača, u prirodi ih je trenutno oko 60.000 jedinki.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.