PRERUŠILA SE U DETE OD 13 GODINA: Infiltrirala se u školu, policiju dočekao šokantan razlog
Teksas, Foto: Printscreen youtube

UHAPŠENA ZBOG VARANJA

PRERUŠILA SE U DETE OD 13 GODINA: Infiltrirala se u školu, policiju dočekao šokantan razlog

Kejsi Garsija iz El Pasa u Teksasu želela je da dokaže da sigurnost u školi njene ćerke nije najbolja stvar, pa je obojila kosu i obukla se kao tinejdžerka

Objavljeno:

Žena iz Teksasa uhapšena je nakon što se pretvarala da je njena 13-godišnja ćerka. Ceo dan je išla u školu, gde se ubacila prerušena u učenika.

Portal Ladbible doneo je znatiželjne informacije o tome kako se mlada majka prerušila u svoju ćerku i infiltrirala u srednju školu .

Kejsi Garsija iz El Pasa u Teksasu želela je da dokaže da sigurnost u školi njene ćerke nije najbolja stvar, pa je obojila kosu i obukla se kao tinejdžerka. Posle toga je išla na potpuno iste časove na koje bi išla njena 13-godišnja ćerka Julie. U međuvremenu je takođe komunicirala sa nastavnicima i osobljem u srednjoj školi Garcia-Enrikueza. Tridesetogodišnja majka je čitav dan snimala telefonom dešavanja.

Nakon ovog ispada, žena je uhapšena zbog krivičnog dela manipulisanje vladinim evidencijama i zbog nepovezanog saobraćajnog prekršaja. Kasnije je puštena uz kauciju od 7.808 dolara (6.413 evra).

Na snimku, koji je objavljen na njenom IouTube kanalu, možete videti da se Casei Garcia pre ulaska u školu obukla u žutu duksericu. Dodala je: „Izgledam li kao učenica sedmog razreda? Ne? Veliki! To je divno. "

Dok je šetala hodnikom, naišla je na nekoliko ljudi, napominjući da je zaista počela da se plaši da će je neko uhvatiti. Kad je Kejsi Garcia prerušena stigla do svoje prve učionice, učitelj ju je nazvao Julie, imenom svoje ćerke . Do samog kraja školskog dana, učitelj je primetio da Julie nije Julie.

U svom sledećem videu objašnjava svoje razloge zbog kojih je radila ono što je radila. Kaže da se nije radilo o stvaranju problema školi, niti o slavi ili lajkovima na društvenim mrežama. Takođe to nije učinila da bi naškodila školi. U svom video zapisu nije naznačila nijednu konkretnu školu, već kada su objavili informacije o njenom ulasku u školu .

Kaže se da je to učinila kako bi skrenula pažnju na potrebu povećanja bezbednosti u školama. I pretvarajući se da je njena ćerka, dokazala je da sigurnost zaista treba povećati . Činjenica da je bez problema ušla u razred sedmog razreda, iako je njena maska bila dostojna sedmog razreda, zaista je alarmantna.

Prema njenim rečima, alarmantna je i činjenica da je nastavnicima više stalo do njenog telefona nego da je ona odrasla žena koja se pretvara da je dete . Njihova jedina reakcija bila je fraza, "Hej, spusti telefon."

Prema izveštaju šerifa okruga El Paso, incident je prijavljen 1. juna. Školski nadzornik u San Elizariju, Jeannie Meza-Ćavez, rekla je za KTSM: „Iako je roditelj deteta iz škole prekršio bezbednost, želimo da vas uverimo da su naše mere bezbednosti podložne pregledu i oceni“.

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!
01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media