NIJE MARILA ZA SVOJ ŽIVOT! DEVOJKU NAPAO KROKODIL DOK SE KUPALA: Hrabrost njene sestre bliznakinje ZADIVILA SVE
Bliznakinje, Foto: Facebook

NEVEROVATNA HRABORST!

NIJE MARILA ZA SVOJ ŽIVOT! DEVOJKU NAPAO KROKODIL DOK SE KUPALA: Hrabrost njene sestre bliznakinje ZADIVILA SVE

Obe devojke su zadobile ozbiljne povrede od ujeda krokodila i prebačene su u meksičku bolnicu

Objavljeno:

Britansku čuvarku zoološkog vrta Melisu Lori (28) odvukao je krokodil pod vodu tokom noćnog kupanja u laguni Manialtepek u Meksiku, a spasla ju je njena sestra bliznakinja Džordžija koja je takođe povređena od napada životinje.

Obe devojke su zadobile ozbiljne povrede od ujeda krokodila i prebačene su u meksičku bolnicu.

Kada je Džordžija ugledala kako krokodil napada njenu sestru, odmah je pritrčala u pomoć i golim rukama udara aligatora u glavu dok se nije povukao.

Kada su nekako dospele na obalu, Melisa je iskašljavala krv, a kasnije su je u bolnici lekari doveli u stanje indukovane kome.

Džordžija
foto: Facebook

– Džordžija je začula vriske i odmah je uvidela da sa njenom sestrom nešto nije u redu. Odmah je pohitala ka tom mestu i videla krokodila koji napada Melisu. Nijednog trenutka nije oklevala, niti je razmišljala o svom životu. Cilj joj je bio da samo spasi život svoje sestre, što je i uspela – naveo je Šon Lori, otac devojaka bliznakinja.

Džordžija inače ima višegodišnje ronilačko iskustvo, a nakon što je savladala krokodila, bez obzira na adrenalin, tačno je znala na koji način da izvuče sestru na obalu, koja je već bila polu onesvešćena.

Njihov otac je dodao da su sestre obožavale da putuju. Napustile su veliku Britaniju u martu, a planirale su da se vrate u zemlju u novembru i da obiđu što je više moguće mesta širom sveta.

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!
01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media