UMRLA JE U MUKAMA, A NA RAČUNU IMALA MILION! Nakon njene smrti porodica ostala u ŠOKU!
Keti, Foto: aw.journal.com printscreen/Facebook printscreen

strašno

UMRLA JE U MUKAMA, A NA RAČUNU IMALA MILION! Nakon njene smrti porodica ostala u ŠOKU!

Tu se dogodio obrt – deca nisu mogla da naslede milion dolara

Objavljeno:

Kada im je majka Keti Bun (54) iz Astorije u Oregonu preminula, njena deca saznala su za to preko novina.

S majkom nisu bili u kontaktu jer je poslednjih pet godina zbog mentalnog stanja i povremene narkomanije vreme provodila na ulicama. Tamo je i okončala život – na trotoaru napuštene ulice, okružena đubretom.

Sin (27) i ćerka (24) koji su želeli da ostanu anonimni kažu da je posle smrti muža digla ruke od svega i prepustila se najgorim porocima iako ih je prezirala. Posle sahrane, deci je rečeno da u nasledstvu postoji nešto što će ih jako iznenaditi.

Keti Bun preminula je u velikim mukama a nije ni znala da je na računu u banci imala nepoznatih 884.000 dolara, kao i još 105.000 dolara, novac koji joj je ostavio muž. Nije ni znala da joj je majka ostavila posle smrti ogroman novac. Niko je prosto nije kontaktirao oko toga. Mobilni telefon nije imala, pa nije ni znala da joj je majka otvorila pred smrt račun u banci.

– Ništa mi nije bilo jasno. Nisam ni znao da Keti ima neki novac na računu, niti da ga je moja supruga imala. Jako sam zatečen – rekao je Ketin otac Džek Spitol posle smrti ćerke.

On je dodao da su deca pozvana na ostavinsku raspravu. Kad je advokat pročitao testament, oni su zurili u jednu tačku jer im je predočeno da imaju možda pravo na skoro milion dolara.

Tu se dogodio obrt – deca nisu mogla da naslede milion dolara.

Kako Keti Bun nijednog trenutka nije zvanično obaveštena o tome, niti je potpisala bilo kakav papir da preuzima sumu od majke, račun je preuzela banka u dogovoru sa državom Oregon.

– Pokrenuli smo postupak preuzimanja ovlašćenja nad novcem. Ne mogu da kažem imaju li šanse moji unuci da ga dobiju, ali nećemo odustati – rekao je Ketin otac.

Mediji iz Oregona apostrofiraju da je reč o jedinstvenom slučaju da osoba ne zna da je nasledila veliki novac kojim dakle ni ne upravlja, a da posle premine i da ima naslednike koji takođe ne znaju za sumu, niti su ovlašćeni da je preuzmu.

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.