NAPRAVILA HAOS U AVIONU: Histerisala zbog obaveznog nošenja maske, PLJUVALA OSOBLJE i UDARALA putnike (VIDEO)
Glasno negodovala, Foto: Printscreen/Youtube

NEVERICA

NAPRAVILA HAOS U AVIONU: Histerisala zbog obaveznog nošenja maske, PLJUVALA OSOBLJE i UDARALA putnike (VIDEO)

Jedan od putnika, koji je snimao incident, uhvatio je trenutak u kojem Italijanka pljuje na druge putnike, a potom i fizički nasrće na njih

Objavljeno:

Jedna žena iz Italije napravila je haos u avionu koji je trebalo da poleti sa Ibice ka Italiji, jer nije želela da nosi zaštitnu masku.

Neimenovana je glasno negodovala nakon što ju je osoblje aviona zamolilo da poštuje korona mere i vrati zaštitnu masku preko usta i nosa. Ona je sve vreme mahala rukama, objašnjavala se sa stjuartom i stjuardesom koji su imali neverovatno mnogo strpljenja, i uporno je odbijala da vrati masku.

Jedan od putnika, koji je snimao incident, uhvatio je trenutak u kojem Italijanka pljuje na druge putnike, a potom i fizički nasrće na njih.

Naime, kada je jedna od putnica naglas prokomentarisala njen bezobrazluk, gospođa bez maske odlučila je da krene fizički da se obračuna sa njom. Osoblje je na kraju zamolilo gospođu da napusti avion, ali kako to nije htela da učini, oni su krenuli da je izvode iz aviona.

Tada je "gospođa" histerično počela da šutira stjuarta. Nije poznato kada je tačno nastao ovaj snimak, ali poslednjih nekoliko dana kruži društvenim mrežama.

Komentari korisnika na ponašanje ove Italijanke su različiti. Dok jedni najstrašnije osuđuju njen postupak, drugi kažu da je žena potpuno upravu, te da niko ne može da je natera da nosi masku ako ona to neće.

Šta vi mislite o ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.