KOMŠIJE SE POSVAĐALE NA KRV I NOŽ ZBOG 6 CENTIMETARA ZEMLJE: Ni tu nije bio kraj, žena uzela OKLAGIJU U RUKE!
Uhapšeni nakon fizičkog obračuna, Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

KOMŠIJE SE POSVAĐALE NA KRV I NOŽ ZBOG 6 CENTIMETARA ZEMLJE: Ni tu nije bio kraj, žena uzela OKLAGIJU U RUKE!

Svađa se dogodila kada je Ramon otkrio da je Huan kupio kamionet koji je po dimenzijama posle pomeranja ograde savršeno stao u njegovo dvorište

Objavljeno: 16:53h

Supružnici Ramon i Estela Pragilo iz Kordobe u Argentini uhapšeni su nakon što su fizički nasrnuli na komšije koje su prethodno optužili da su im ukrali šest centimetara zemlje u zadnjem delu dvorišta.

Ramon je u policiji istakao kako je mesecima pre svađe pokušavao da ustanovi da li mu se pričinjava ili je zaista komšija Huan Morales namerno pomerio ogradu tako da neprijavljeno uzme sebi deo zemlje, prenosi Ciudad.

Svađa se dogodila kada je Ramon otkrio da je Huan kupio kamionet koji je po dimenzijama posle pomeranja ograde savršeno stao u njegovo dvorište. Ramon je i pre optuživao Huana za pomeranje ograde, ali je to među njima dvojicom oduvek bilo na nivou čarki. Sada su obojica popili i pale su teške reči.

Huan je bio sa suprugom i sinom u dvorištu koseći travu, kada ga je Ramon napao. Posle ozbiljnijeg koškanja, iz kuće Pragilovih izletela je Estela sa oklagijom u ruci i nasrnula je na Huana vičući mu da je lopov.

Ni svađa preko ograde Ramonu i Esteli nije bila dovoljna, pa su ušli na kapiju Moralesovih kako bi se obračunali s njima. Zapanjeni Huan branio se rečima da Pragilovi izmišljaju krađu samo da bi profitirali na sudu, a onda ga je Estela udarila oklagijom po leđima. Ramon je za to vreme šamarao Huana koji se slabo branio.

Huanova žena pozvala je policiju koja je stigla za desetak minuta i Pragilovi su privedeni. Kako Moralesovi imaju u dvorištu kameru već dve godine, voljni su na sudu da dokažu da prilikom postavljanja nove ograde nisu ukrali ni centimetar od Pragilovih.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.