DIREKTOR JE SUSPENDOVAO NASTAVNICU JER NIJE HTELA SE*S SA NJIM: Osvetila mu se na BRUTALAN NAČIN, AU!
Devojka, Foto: KTVD printscreen

otišao je predaleko

DIREKTOR JE SUSPENDOVAO NASTAVNICU JER NIJE HTELA SE*S SA NJIM: Osvetila mu se na BRUTALAN NAČIN, AU!

Beki Regens (38) iz Kolorada smatrala je nakon povratka đaka u školske klupe posle epidemije koronavirusa da je zaslužila daleko veću platu

Objavljeno: 13:26h

Nastavnica muzičkog u osnovnoj školi u Koloradu suspendovana je, a onda i uhapšena nakon što je odbila ponudu za seks od svog direktora, kojem se posle zbog toga svetila.

Beki Regens (38) iz Kolorada smatrala je nakon povratka đaka u školske klupe posle epidemije koronavirusa da je zaslužila daleko veću platu.

Radila je neprestano i onlajn i gledala je da uvek bude na ovaj ili onaj način prisutna u školi tokom epidemije. Međutim, kada je pitala direktora kako stoje stvari i postoje li šanse da njen status bude finansijski unapređen, dobila je nestvaran odgovor.

– Beki je došla crvena u licu kod mene u kancelariju. Nije bila pred plač, već je ‘siktala’ od besa. Samo mi je rekla ‘Hteo je da me poj..e’. To je ponavljala. Posle mi je rekla da joj je direktor rekao da mu je oduvek bila najprivlačnija koleginica u školi i da ako želi povišicu, može, ali uz jedan i to kakav uslov. Da spava s njim. Pokupila je svoje stvari i otišla kući. Vikala je po izlasku iz moje kancelarije da će direktor platiti za tu uvredu – rekla je jedna nastavnica iz škole koja je želela da ostane anonimna.

Samo dva dana kasnije usledila je brutalna osveta. Beki ne samo što je napisala po svim mrežama za slučaj, već je počela da i po mestu lepi plakate sa likom direktora pišući ispod: “Seksualni manijak, čuvajte ga se”.

Kad je priča došla do direktora, odmah je suspendovao nastavnicu Regens. U želji da mu potpuno napakosti, ona je poslala svog brata od tetke koji ga je izudarao posle škole nekoliko puta probušivši mu gume na automobilu.

Beki Regens i njen brat sada su u pritvoru. Što se tiče direktora škole, on je zbog svega uzeo bolovanje.

Policija “češlja” slučaj i kako za sada stvari stoje, i njemu se smeši kazna zbog seksualnog uznemiravanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.