BAKA (81) SE UDALA ZA MUŠKARCA (36) PA OTKRILA KAKO IM IZGLEDA ŽIVOT: Posebno je bizaran deo oko SEČENJA NOKTIJU!
Iris Džons (81) i Muhamed Ahmed Ibriham (36), Foto: Printscreen

neverovatno

BAKA (81) SE UDALA ZA MUŠKARCA (36) PA OTKRILA KAKO IM IZGLEDA ŽIVOT: Posebno je bizaran deo oko SEČENJA NOKTIJU!

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed prisiljeni su biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živeti u Velikoj Britaniji

Objavljeno: 11:51h

Iris Džons (81) iz Velike Britanije udala se za Muhameda Ahmeda Ibrihama (36) u novembru prošle godine, nakon što ga je 2019. upoznala na Fejsbuku. Otišla je do Muhameda u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put, pa venčati, a od tada Iris redovno iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, kako piše The Sun.

U novoj objavi na Fejsbuku, Iris je otkrila šta njoj znači ljubav pa je pružila uvid u njen suživot s Muhamedom.

Iris Jones (81) i Muhamed Ahmed Ibrahim (36)
Iris Jones (81) i Muhamed Ahmed Ibrahim (36)foto: Facebook

- Ljubav je kad vam onaj koga volite seče nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi sprat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobilni koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj koga volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu - napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Muhamedovo strpljenje, razumevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga pre četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njene veze s Muhamedom, ali Iris kaže da su promenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Par
foto: Facebook

Iako su stupili u brak, Iris i Muhamed prisiljeni su biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živeti u Velikoj Britaniji. Budući da nije sigurna kada će se ponovno videti, Iris kaže da im odvojenost teško pada.

- Imam dane kada sve vreme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi advokati to znaju - ispričala je.

Muhamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopšte upoznao svoju suprugu. - Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam srećan čovek što sam pronašao ovakvu ženu - rekao je.

Bonus video:

46:43

DESETKA 22.05.2021.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.