KUPIO JE PRSTEN ZA DEVOJKU I LJUBAVNICU! Radnica iz zlatare javno priznala o KOME SE RADI! (VIDEO)
Prevara, Foto: Tiktok printscreen

bravo

KUPIO JE PRSTEN ZA DEVOJKU I LJUBAVNICU! Radnica iz zlatare javno priznala o KOME SE RADI! (VIDEO)

- Ako se vaš dečko zove Jake i živi u Montrealu, upravo je kupio dva prstena, jedan za svoju devojku i jedan za ljubavnicu

Objavljeno:

Što se tiče veza, jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je izneveriti poverenje partnera i prevariti ih sa nekim drugim. Stoga mnogi tvrde da je, ako saznate da neko vara, uvek bolje reći partneru i u budućnosti smanjiti bol, kako piše Mirror.

Jedna devojka je odlučila da javno imenuje muškarca koji je prevario devojku i oduševio mnoge. Korisnik TikToka @ferreiroroche radio je u Pandori u Montrealu. Nedavno je napustila posao, ali pre toga je uslužila muškog kupca koji je otvoreno priznao da je kupio prsten za svoju devojku i ljubavnicu.

- Ako se vaš dečko zove Jake i živi u Montrealu, upravo je kupio dva prstena, jedan za svoju devojku i jedan za ljubavnicu. Evo kako izgledaju.

Zaslužujete bolje - napisala je u svom videu i dodala u postu da mora da podrži druge devojke. Njen video je brzo postao viralan i prikupio je više od 2,2 miliona pregleda i skoro 500.000 sviđanja, a mnogi su je pohvalili zbog ovog gesta.

„Nadam se da zbog ovoga nećete biti povređeni jer ovaj čovek zaslužuje da ga otkriju“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi samo rekao: „Ova devojka zaista radi Božje delo“.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.