MUŠKARAC UPAO KOD DEVOJČICE (13) U KUĆU! Bio je spreman za akciju, a onda je prebledeo kada je video NJEGA! (VIDEO)
Razotkriti predatora, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

MUŠKARAC UPAO KOD DEVOJČICE (13) U KUĆU! Bio je spreman za akciju, a onda je prebledeo kada je video NJEGA! (VIDEO)

Muškarac je tražio da mu devojčica dokaže da je to ona, tako da je i dobio fotografiju kao dokaz. Nakon toga prešao je na sledeći nivo.

Objavljeno:

Američka TV emisija "Razotkriti predatora" bavi se otkrivanjem namera muškaraca kada su u pitanju maloletnici.

Muškarce produkcija poziva na viđanje, a istovremeno se neko iza kamere predstavlja kao maloletnik. Kada ta osoba dođe u kuću deteta umesto maloletnika izlazi voditelj emisije i suočava se sa potencijalnim zlostavljačima.

Jedna emisija posebno je šokantna jer se radi o čoveku koji je "bacio oko" na devojčicu od 13 godina. Predstavio joj se kao akademski graanin, zaposlen u osiguravajućoj kompaniji. Na mrežama devojčici je postavljao intimna pitanja koja odrasla osoba ne treba da pita maloletnike.

Muškarac je tražio da mu devojčica dokaže da je to ona, tako da je i dobio fotografiju kao dokaz. Nakon toga prešao je na sledeći nivo. Kupio je picu, te odlučio da poseti devojčicu. Kada ga je dočekala on je želeo da je zagrli, što je odbila.

Nakon razgovora sa devojčicom iz druge sobe je izašao voditelj, a muškarca je oblio hladan znoj. Sve vreme se ponašao kao da nije kriv, pa je čak u tom trenutku uzeo parče pice koju je kupio u dolasku. Nije pokušao ni da se opravda, već je to što je vozio više od dva sata da bi video devojčicu smatrao normalnim. Nije ga plašila činjenica da može da završi u zatvoru.

Ukoliko vas zanima nastavak priče pogledajte video u nastavku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.