PEDOFIL UŠAO U KUĆU DEČAKA (14) POTPUNO NAG I SPREMAN ZA AKCIJU! Hladan znoj ga oblio kada se okrenuo! (VIDEO)
Predator, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

PEDOFIL UŠAO U KUĆU DEČAKA (14) POTPUNO NAG I SPREMAN ZA AKCIJU! Hladan znoj ga oblio kada se okrenuo! (VIDEO)

Prvo je rekao da je vozač autobusa, zatim da je nastavnik, ali istina je da je nezaposlen.

Objavljeno:

Američka TV emisija "Razotkriti predatora" je bazirana na hvatanju muškaraca koji su potencijalni napasnici i pretnja maloletnicima.

Organizatori emisije se pretvaraju da su maloletnici, te komuniciraju sa muškarcima putem društvenih mreža. Kada se uvere da je to osoba za koju se predstavljaju oni ih pozovu da dođu kod "maloletnika" kući kako bi ih snimili na delu.

Jedna emisija se posebno izdvaja, a u njoj je muškarac totalno šokirao celu produkciju i javnost. On je naime, mislio da dolazi u dom kod dečaka od 14 godina, a "dečak" mu je rekao da skine odeću u garaži i uđe u kuću potpuno nag. Iako producenti nisu očekivali da će to uraditi mladić je ipak poslušao sve što su mu rekli.

Međutim umesto maloletnika koga je predator očekivao dočekao ga je voditelj, na šta se dotični uplašio. Objasnio je voditelju zašto je tu, ali je slagao kad je objašnjavao gde radi. Prvo je rekao da je vozač autobusa, zatim da je nastavnik, ali istina je da je nezaposlen.

Očigledno je da će nasilnici i pedofili iskoristiti svaku priliku koja im se pruži da napadnu decu, ali i da vrebaju iza malih ekrana. Ova emisija nam pomaže da shvatimo koliko su zapravo opasni, ali i koliko ih ima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.